Seher0667 littlechick evt hemde nasıl bizim cinsiyet belli değil ama akliam sürekli kız isimleri geliyor parla efnan doğa falan çok isim var ya
littlechick Seher0667 bende öyleydim 20 tane kız ismi bakıyosam 1 tane erkek ismi bakıyordum😂 hep kız bebek kıyafetleri falan kaydediyodum😂
littlechick Hulo2105 evet gerçekten öyle güneş gibi doğacak hayatımıza 🥰 düşüneceğim ama bir an önce karar vermem lazım eşim kızıyor artık kızıma ismiyle hitap etmek istiyorum diyor🥹
Aysunays littlechick aklima bu anlamlara gelen iki isim geldi Beren: Güçlü kuvvetli zeki demek Asral: güçsüzleri himaye eden anlamina geliyor
Seher0667 littlechick ya niye öyle bilmiyorum ki daha cinsiyeti belli bile degil sanırım biz anne adayları kıza gidiyor akillarimiz 😆🌸
littlechick Seher0667 kesinlikle sağlıklı olduktan sonra farketmiyor oğlum olsada çok sevinirdim ama gönlümden geçen kızdı🥹🌸💝
littlechick miamom anlamı çok güzelmiş ama eşimin beğeneceğini düşünüyorum farklı isimlere açık değil kendisi 😁
Ipekulas littlechick bizde 34 haftaya yaklaştık hala isim bulamadık çoook zor 🥲 kökeni Türkçe anlamıda güçlü bi isim istiyorum bende eliz i çok beğeniyorum söylemi zor diyor eşim emir veren prenses demek fikir olsun🌸
kar_kristali littlechick sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Ahsen:yaratılmışların en güzeli anlamında. Yeğenimin adıda gülahsen😍yaratılmışların içinde güllerin en güzeli anlamında. Ne zaman kız ismi sorulsa yeğenimin adı geliyor 😀hoşuma gidiyor adı