koomikbiranne0507 Kendimi alıkoyamıyorum ilk dopumum sezeryandı 2.cide öyle olacak haliyle ilk gebeliğimde normal doğum izledim hep sonra sezeryana döndüm şimdi tekrar başladım izlemeye o kadar çok izledim ki hatta sezeryan ameliyetına bile girerim herhalde artık 😂
yeschef-13 koomikbiranne0507 İzle ne olacak ya ben hamile kalmadan önce şu an düzenli doğuma giriyorum fotoğraf çekiyorum sadece her doğumun hikayesi farklıdır herkesin kendi gücü güç kalkanı sürece mutluluğu acısı tepkisi farklıdır her beden ve her bebek çok farklı hikayeler gösteriyor bunu karıştırma yeter senin doğumun izlediklerinden bambaşka olacak bunu unutma gerisi önemli değil
Haticeburak06 koomikbiranne0507 ben ara ara izliyorum valla. Çoğu psikolojim bozulur fln diyo ama ben etkilenmiyorum
xhbgns koomikbiranne0507 Jdldjdkdk asla izlemem yani içim almaz kız valla helal izleyebiliyorsan bir de bir kere de değil devamlı izliyorsun 😂 Ben burada hikayeleri bile kolay kolay okumadım her doğum kendine özeldir şimdi hiç olumsuz bir şey görür okurum da hamile halimle telaş yaparım diye udldhsk cesaretine hayran kaldık yiğido helal hdldjd
koomikbiranne0507 Mervecvk94 yok benim psikolojim bozulmuyo başıma gelecekleri önceden bilmek hoşuma gidiyo 😂
koomikbiranne0507 Haticeburak06 bende etkileniyorum aksine neler başıma gelecek önceden bilmk daha iyi hissetiriyo bana sonuçta acıyı hiseetmiyor insan
koomikbiranne0507 xhbgns ilk hamilelikmi ilk hamilelikse izleme zaten ben ilk gebeliğimde doğurmayı red etmiştim 😂
koomikbiranne0507 Bbuse12 ay hiç dugusallaşamıyorum o antek düşündüğüm doktorların ceserati valla biz kesiliyoruz da onlar nasıl kesiyolar