Melooeff Hamişler, anneler 😌 merhaba yenidoğan itibaren hangi bebek şampuanı kullanıyorsunuz acaba ben unibaby alacaktim ama yorumlarinda hep göz yakıyor diye okudum
zeyasya Melooeff seba med inde yenidoganlarının yorumu güzel musteladan daha iyi içerigi diye okumuştum hatta
asell13 Melooeff oğlum 7 yaşında hala mustela kullanıyorum kardeşide ortağı olacak artık şampuan nemlendirici pişik kremi yağını hep mustela kullanuyorum
Busragokhan0911 Melooeff oğluma sebamed almıştım. Şimdi kızıma da sebamed aldım. Ürünlerini çok seviyorum ☺️
Seymalar Melooeff oğlum 3 yaşında mustela ecowell karışık kullanıyorum ama ecowelin saç uzatma özelliği olduğu ve bizde işe yaradığı için soranlara genelde onu tavsiye ediyorum 😍😍
busaslan Melooeff ecowell kullanıcam sanırım mustela oğlumda konak yapmıştı o yüzden devam edememiştim onu kullanmaya şimdi büyüdü tabi ki 2. Bebeğime de ecowell kullanmaya devam edicem
busbus14 Melooeff ecowell aldım mustela temiz içeriğe sahip değilmiş,sebamedde alkol içeriyo diye biliyorum böyle şeyleri araştırarak almak daha mantıklı