deletedmom947 Daha önce açtığım pek çok postu görenler ne kadar kararsız olduğumu bilir😂 Ama 36. haftadayım hala isim netleştirmedim😭 Özetle şöyle ki rahmetli kayınpederimin ismini(Cemil) eşim çok koymak istiyor bende onu kırmak istemiyorum. Sizce hangisi? Cemil Mete Cemil Asaf Cemil Efe Varsa başka tavsiyeleriniz bekliyorum❤️
deletedmom947 RecebinEsrasi Cemil Talha bende yakıştırdım aslında ama Talha ismi bana hep ağır geldi. Oldu mu dersin🤔
RecebinEsrasi deletedmom947 bence çok güzel oldu talha ismi çokta anlamlı cennet müjdelenen 10 kişiden biri peygamberimizin fedaisi uhud ve bedir savaşlarında ön saflarda yer almış ilk müslümanlardan çok anlamlı😍bizim prensesimiz geliyor oğlum olsaydı talha koyacaktım bence kesinlikle çok yerinde bi tercih olabilir sizin kararınız tabi😊
deletedmom947 RecebinEsrasi ben zaten hep Talha, Hamza, Ali, Yusuf böyle bir isim koymak istedim. Asrın yıldızları💫❤️ Ama Cemil’in yanına bir türlü yakıştıramıyorum çoğu ismi. Talha eşime soracağım bakalım o ne diyecek
RecebinEsrasi deletedmom947 gerçekten öyle🙏💕onun sebebi çoğu kez iki farklı isim olunca kulağa tuhaf geliyor gibi gelmesinden bize güzel oldu söylediğiniz isimler de yakışır diye düşünüyorum😊ama bence talha oldu ya😂sizin kararınız tabi hadi bakalım hayırlısı inşAllah gönlünüzce olur ismiyle yaşar🙏💕
Masal18 deletedmom947 cemil ismi normalde eski bi isim olmasına rağmen inan ki hiç abes durmuyor talhayla beraber cnm bence esinde beğenir çok hoş oldu böyle annesi 😍😍😍😍
deletedmom947 Masal18 ya çok teşekkür ederim çok tatlısınız o kadar kafama takıyordum ki rahatladım şuan biraz. En başından beri hep Emir Ali istedim ama eşim böyle deyince onu da kıramadım. İnsan bir isme takınca da başka bir şey beğenemiyor o yüzden bende sanırım bu haftaya kadar karar veremedim🤦🏻♀️