Canderinsumeltem Kizlar 27+6 haftalik hamileyim canim aşırı derecede toprak istiyo benim gibi olan var mi zor tutuorum kendimi bugun az bisey yedim bebegime bisey olurmu ya zarari var mi ki halada yemek istiorum ama tutuorum kendimi 😔😔??
hohomoromu Canderinsumeltem Bu konu hakkında doktora gıttn mı muhakk git muhakk vucudnda bi vitamın eksikliğinden canın istiyor yemen ne kadar saglıklı olur bılmıyorm toprak saglıklı oldugu kadar mıkropta kapabılırsn canım dıkkt et
RecebinEsrasi Canderinsumeltem doktorunuza danışmakta yarar var bence bu durumlar anormal bi şekilde gösterse de kendini genelde demir eksikliği olanlarda oluyor diye biliyorum aksatmayın derim 🙏
Nursen21 Canderinsumeltem arkadaşım bolca toprak yiyormuş dr normal demiş olabilir yani ama temiz yerden Onunda annesi öyleymiş hamileyken Galiba Demir eksikliğinden falan Ama tamda bi bilgim yok Bir kızı oldu mŞallah çok tatlı ve güzeldi
Hafizeipek Canderinsumeltem bunu doktoruna bildirmelisin bu aşermek değil pika sendromu. Doktorun kan tahlili yapar büyük ihtimalle demir eksikliğin var
sonsuzmasalim Canderinsumeltem Toprakta toksoplazmoz olabilir! kesinlikle doktora danışın kan verin ve umarım bulaşmamıştır.
deletedmom6295 Canderinsumeltem bu ve benzeri şeyleri aşermek bir rahatsızlık diye biliyorum. vücutta eksik bitaminleriniz var muhtemelen en kısa zamanda tahlil yaptırıp doktorunuzla görüşün
Erham Canderinsumeltem elbette tahlil le belli olur fakat demir eksikliğine benziyor bence pazartesi git sag lik ocağında tahlil ver salı günü de madem kontrolün var sonucu alır götürürsün fazladan 1 gün daha beklemezsin. Hemen ona gore çaresine bakılır
Haticeonur Canderinsumeltem demir eksikliğinde oluyormuş sanırım benim bir arkadaşım yemiş toprak dayanamamış doktorunuza danışın