NagihanKaptanAkgn Arkadaşlar merhaba , normal doğumu kime sorsam önermiyor çevremdeki herkes sezeryan ile Doğum yapmış benimde ilk gebeliğim sizce korkulacak kadar var mi?
Zeynep_ecrin NagihanKaptanAkgn normal doğum daha iyi kendine daha çabuk geliyorsun ve bebegini daha erken görüyorsun
sebos NagihanKaptanAkgn herkes sezeryan öneriyorda normal doğum yapacak durumun varken neden sezeryan olasın ki zaten doğum korkuları bizim korkumuz mu ilk defa doğum yapıcam neden başkalarının olumsuz hikayeleriyle kendimi korkutayım bizim milletimiz abartmayı sever adı üzerinde normal doğum vücudumuz ona göre yaratıldı sağlık sorunu yoksa normal olan en güzeli Rabbim bir avazda kurtarsın tüm hamişleri ben korkmuyorum yaşanacak ve bitecek sonunda meleğime kavuşacağım hepimize hayırlı doğumlar 😇😇😇💖
Sibelylmz Benimde ilk doğumum 38+5deyiz bebeği bekliyoruz artık ve Allah'ın izniyle normal doğum yapacam hatta yeteri sancım olmazsa suni sancı verilmesini istedim doktorumdan. Herzamn normal olan daha iyi kanisindayim
NagihanKaptanAkgn Sibelylmz benim daha Doğuma çok var ☺ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻