KurabiyeninAnnesi123 Nzyl hemen kadın doğuma randevu almayin beta takibi yapin saglikli artışa bakin yorumlarinizda yanlış yönlendirme var erken giderseniz bebegi de göremezsiniz kesenizi de göremezsiniz devlete gidicekseniz olumsuz konuşup moralinizi boza bilir 3000 değerle kese gözüküyor 3000 üstü de bebek
Seyma200110 Nzyl beta takibi yap en az 2000 olana kadar 48 saatte 2 katına çıkışını takip et hep aynı yerde vermeye özen göster aksi taktirde sonuçlar seni yanıltır üzer yaşandım çünkü inşallah herşey güzel ilerler 🙏🏻🥲
Zseda Nzyl Hemen randevu almayın bakmıyorlar bile. Ne kese görünüyor ne bir şey. Size kan ver tekrar diyecek. O yüzden 2 günde bir kan verip artışı takip etmeniz lazım. Düzenli arttığını gördükten sonra betaniz 3 binlere gelince doktor randevusu alin ki direk gitmişken keseyi bebeği her şeyi görün. Hayırlı olsun🤗
Sakineoncu Nzyl tabiki kadın doğuma git hemen onlar zaten takibi yapar sana keseyi görürsün öyle takibi yaparsın canım hayırlı olsun
myavocado KurabiyeninAnnesi123 nesi yanlış yönlendirme olsun, kadın doğuma gidecek bundan sonra beta takibi v.s. kadın doğum yapar, Allah korusun bir sıkıntı varsa uzmanı müdahale eder. Kadın doğum doktoruna sadece kese görmek iç n gidilmez ki ne alaka.
myavocado KurabiyeninAnnesi123 henüz Gözükmez muhtemelen bata 3.000 binlerde olduğunda kese gözüküyor diye duyuyorum hep burada
Seher0667 KurabiyeninAnnesi123 hayr kesenin görünmesi için yükselmesi gerekiyor ve sağlıklı bir gebelikte beta iki güne kendini yüzde yüz yenilenur ve yukseleri
KurabiyeninAnnesi123 myavocado beta takibini kendi devlette yada saglik ocaginda yapicak 3000 üzeri değerle gittignde keseyi göre bilicek 3000 alti gitse de vajinal yolla görüle bilir ya alttan bakicak yada kan verip bekleticek her agizdan farkli birsey ckyor burda kac anne gitti de olumsuz geri geldi post açtı yanlış bilgiyle yönlendiriyorsunuz cok var bu sekilde yönlendiren ben gittigmde direk betami sordu 5000 üzeri diyince güzel gel baklm dedi kizimdan önceki saglksz gebeligm de 1000 küsür degerle bakma gereği bile duymadi gidicek doktoru göremicek olumsuz ters bir sekilde konuşucak bebegi saglikliysa da görene kdr o 1 2 hafta zehir olucak o psikolejiyi çogumuz biliyor cok gördük bu durumu yaşayan burda biri diyor 1000 den sonra görülür kadn gidiyr görülmedi doktor boş dedi saglksz dedi gönderdi diyor tamamen bizm yanlş yönlendirmemizden kaynakli ben 900 küsürlerde ögrendm 7.haftami bekledim 5000 küsür betayi görmeme ragmen biri de kadin doguma randevu al demiş bunu diyen de bir gebe kendi direk gittigi gbi görmüş gbi gönderilerine baksan beta bebek görülmedi bunu yazanla bunlarn gönderisini açan ayni kişi
KurabiyeninAnnesi123 Zseda bende buna kiziyorm tamamen yanlş yönlendirme forum kısmına yazinca 2000de bile alttan görüyorlarken bu degerle nasl görücek ultrasonla
Annekelebek Yahu 105 le asla kese görünmez bu 1. Beta 1000 olunca vajinal usg ile görünür ancak. Benim 3. Gebeliğim beta artış takibi yaptım 2 günde 2 kat arttı şimdi 4+1 6. Ya da 7. Hafta da kadın Doğumdan randevu alıp gideceğim onun öncesinde gitmenin size bir faydası olmaz
Derya4701 Nzyl valla ben idrarda çıkınca direk özel doktoruma gittim kan testi verdik 85 çıktı iki gün sonra bida ver düzenli artiyormu bakalım dedi onuda yaptım keseyi görmeye gitmeden bı gün önce verdim oda 1000 çıktı karından USG de kese göründü bence doktora git ne gerekliyse onlar zaten diyorlar sana bana beta düzenli artarsa haftaya gel kesene bakalım dedi mesela
Niloyaaaaa Nzyl bence kadın doğuma randevu almalısın canım tabiki betaya bakacaklar takibi yapacaklar ama ayrıca gebeliğin ilk başında bakılması gereken bir sürü kan değeri var geç olmadan onu yapıyorlar Allah korusun toksoplazma falan var mı diye bence doktora gitmelisin
myavocado Niloyaaaaa ay keisnlikle ya, kadın doğuma gitmemizin tek amacı kese görmek mi di mi, Allah korusun kist olur, enfeksiyon olur bir şey olur sakıncalı en başından müdahalesi yapılır, başlanması gereken takviyeler verilir.