Bir_nazenin01 Kızlar normalde de 8-9 gün süren regl 3 gün ful kanamalı 4.gün hiç yok şip diye kesildi ve adetten 3-4 gün önce de korunmasız ilişki yaşadık sizce gebelik olabilir mi?
beysenyil Bir_nazenin01 son 3 aydır benimde regl düzenim 3 gün sürüyor. Hamilelik olduğunu sanmıyorum
Raabiagundasi Bir_nazenin01 benim arkadaşım bu şekilde hamile kaldı çok kanaması oldu düşük yaptı maalesef
Raabiagundasi Bir_nazenin01 ben henüz hamilelik yaşamadım yumurtlama günlerini düzenli değerlendirip hamile kalan çok kişi gördüm fakat 3 yıldır benimki olmuyor bir problemimiz de yok nasip olunca olur inşallah 🤲🏻
Cavus-dicle Bir_nazenin01 ben o şekilde hamile kaldım annemde hamileyken 2 kere olmuş bende ilk ay oldum sonra kesildi benimde normalde 7 gün olur ama 3 gün çok gelip bi anda kesildi şaun 34 haftalık olduk bile ilk zamanlar kese var ama bebek yok da dendi adet gördüm içinde beta yükselmemişti sonradan bebekte gördüler beta da yükseldi olabiliyor yani
Cavus-dicle Bir_nazenin01 sabah ilk idrale erken gebelik testi yapın ben bu durumdan 1 hafta sona yaptım öyle ögrendim