Cihangir09 Kızlar 3 gündür kuru öksürükten mahvoldum 7 haftalık hamileyim eczacı kullanılabiliyor dedi prospan verdi gebeliğinde kullananlar var mı daha doktora ulaşamadım
myavocado Cihangir09 duyduğum bir ilaç değil ama.ne olur ne olmaz doktorunuz olur vermeden kullanmayın eczacı lafı ile
_almirasmom Cihangir09 threnatur kullandım bırde sabah aksam ballı zencefil yaptım 2 haftada zor kestı
Cihangir09 _almirasmom dimi yaa kupkuru bir öksürük 1 haftadır çekiyorum artık bebek için endiselenmeye başladım çünkü kasıklarıma vurdu hep burda eski postları inceledim bı kaç kişiye vermiş doktoru eczacı da verdi bugün ama yine de sorayım dedim bende 🥲 sizin kullandığınız da zaten bitkiseldi dimi
Cihangir09 _almirasmom anladım korktum kullanmak için ama kullanmasam da artık öksürüğe dayanamıyorum her yerim ağrımaya başladı doktorum da daha cevap vermedi bakalım mecbur bende kullanicam sanırım çok teşekkür ettim size de
_almirasmom Cihangir09 rıca ederım ama her aksam sabah bal zencefil yapıp yersenız daha rahat uyursunuz