Gg5348 Firdevsk66 bebek bakım setlerinin içindeki ürünler kaliteli olmuyor dedikleri için gerçek at kılı fırçalı tarak ve ince diş tarak aldım bir de avuç içine oturan tırnak makası aldım direk fikir olsun 🥰
Huhhu Firdevsk66 ben tırnak bakım seti gibi olan chicco nun pandalı bir seti var ondan aldım e bebekten organik keçi kılı fırçası var tarak olarak onu aldım pudra önerilmiyor zaten almayacağım. Zor durumda kalmadığım sürece ıslak mendil kullanmayacağım onun yerine temizleme pamuklarını ıslatıp kullanacağım dışarısı için falan ama sleepy nin içeriği temiz ıslak mendilleri varmış onlardan alacağım. Deterjanı karar vermedim ama ya siveno ya da e bebeğin kendi deterjanı var onu alabilirim belki fiyatı uygun içeriğine bakmam gerek. Şampuan konusunda kararsız kaldım herkes mustela alıyor ama onun da içeriği çok temiz denmiyor şu sıralar o yüzden onda kararsızım ama siveno yine seçeneklerim arasında. Aklıma bunlar geldi zaten destan yazmışım 😀
Gg5348 Firdevsk66 bence de mesela törpü koymuşlar kalitesiz aspiratör koymuşlar hepsinin daha iyisini alayım ama kullanayabileyim dedim bide eğer istanbuldaysanız eminönünü tavsiye ederim gerçekten çok uygun
Yesim0722 Pişik kremi bepantol ve penaten aldım. Şampuan, nemlendirici krem, bakım yağı ve güneş kremini de mustela aldım canım ben.
Alyadefne Yesim0722 ben büyük kızımda kullanmıştım pişik problemi hiç yaşamadım ama çookk sık idrar yolu enfeksiyonu yaşadı hemde çok. Ondan mı acaba?? Bu bebekte o zaman ben hiç kullanmayım pudra
Firdevsk66 Gg5348 ay yok Kastamonundayim burda işte çok seçenek yok e bebekte ne bulursam da olmadı netten bakcam