mucizemgelsin61 Kızlarr bana pratik bi akşam yemeği fikri söyleyin ya böyle en pratiğinden çorbanın yanına yemek yapmayı pek beceremem ve sevmem o yüzden kolay olsun😀 siz neler yapıcaksınız?
kumsal__ mucizemgelsin61 esim menemen istedi yaninada bol köpüklü ayran 😅benim niyetimde domates soslu sebze kızartması yaninada özel yoğurt soslu makarnaydi yarına nasipse
Alyadefne mucizemgelsin61 biz dışarıdaydık bugün eve gelince hemen kuru fasülye pilav cacık yaptım birde tavuk köfte vardı onuda belki yaparım
mucizemgelsin61 kumsal__ inanırmısın bende karışık sebze kızartma düşünüyordum domates soslu üstünede sarımsaklı yoğurt 😀😀 ve ona karar verdim sanırım markete çıkacağım şimdi
mucizemgelsin61 Alyadefne off bayılırım kuru fasülye pilav cacık üçlüsüne bunlar yeterli değilmi ben olsam kesin diğerlerini yapmazdım😂 üşengeçlik seviyem
myavocado mucizemgelsin61 kıymalı makarna, yanına yoğurt benim kurtarıcı yemeğim. Hem doyurucu hem pratik.
seymaa7 mucizemgelsin61 hemen kurtarıcımı söyliyim patates döneri bazıları fakir döneri de diyor😂Patatesleri ince ince kesip kızartıyorum üstüne marul çırpılmış biraz sıvı kıvamlı yoğurt salça sosu eritilmiş tereyağ biz buna bayılıyoruz 🫠
Kilaflarinmucizesi mucizemgelsin61 Bir soğanı rendele suyunu sık Rendenin ince tarafı ile 2 diş sarımsak rendele İçine bir tane yumurta ve baharat ve ekmek kurusu ya da galeta unu yoğur şekil ver kızart
Rabiul mucizemgelsin61 dün fırında soslu tavuk yaptım mangal gibi oluyor yarım saat 40 dk da pişiyor tadı da enfes oluyor deneyin bence bugün ne yapacağım bilmiyorum eve yeni geldim 😆
mucizemgelsin61 Rabiul Geçenlerde onu yaptım 😁😁 sosunu biraz fazla kaçırmıştım hatta eşim beğenmemişti🙄 gıcık