Neferut Hurafe mi değil mi anlamak istiyorum mesela ben hep tuzlu şeyler aşeriyorum ama hangi cinsiyete yorumlanıyor bilmiyorum 😅 sizde durumlar nasıl olduu
dogurangaplumba Neferut tatlı aşerdim deli gibi tatlısız günüm olmadı günde 2 3 çeşit yapıp yerdim ama kızım olacak 🤣
yaasemin Neferut ilk oğlum da et ve tatlı çok aşerıyordum buda oğlan ama henüz öyle cıddı aşermem olmadı 😂
Neferut Ecmsrn evet çoğu kişiden tatlı isteği sonrası kız haberini aldım demek ki tam tersi oluyormuş
Neferut Pamuk benim geçen ilk defa canım bir şey çekti şimdi aşerenler görür diye yazmayacağım elim ayağım titredi eşim gidip alana kadar 😅😅
dogurangaplumba Neferut bilemem ama ye ekşiyi ayşeyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar atlıyı teorisi %50 doğru 🤣🤣
amayinedeiyiilerledim Neferut tuzlu ve ekşi aşerdim midemi bastırıyordu. Kız☺️ Tatlı yiyince kusuyordum hep😅 sonra geçti şükür
iremsevinc Neferut hep ekşi ve baharatlı şeyler yedim tatlı resmen kursagımı yakıyodu hâlâ daha öyle kız 💓
Neferut metemom_ ay ben de aynı şekilde bazen ekmek arası tuz yiyesim geliyor sadece yoksa benim de mi oğlusum geliyor kiii