Alyak1 Moorbit ayy benimde çok istiyor canım ama yemiyorum yiyenler varmış galiba 25 haftalık olduk artık yicem dayanamıyorum 😂
myavocado Moorbit hijyenine güvendiğin yerden yiyebilirsin abartmadan demiştik doktorum ama yemedim ben açıkçası sakatat konusunda hiç bir yerin hijyenine güvenim yok.
Svl2109 Alyak1 valla hamile kaldığım günden beli her hafta yedim canım çok istiyor şuan bile istedi 😂
Anne2509 Svl2109 gerçekten mi ya 9 aydır eennn çok aşerdiğim şey olabilir ama önerilmiyo diye yemeye korkuyordum bilsem yerdim ben de ya dndjcks
Ecesunurnazperi Ben kıyma kavuruyorum aynı baharatlardan atıyorum kimyon pulbiber kekik aynı tat oluyor hem sağlıklı hem daha doyurucu istersen nefsin körlensin böyle yapıp ye canım ☺️
Pa-2121 Cennet-polat kızlar yumurta konusunda çok korkutuyorlar beni menemen yerken korkuyorum tam pişti mi içinde diye 🥹
CansuBzr Bir kaç kere yedim babam kokoreççi evden de eksik olmuyor zaten güvendiğiniz yerden abartmadığınız sürece bişey olmaz bence yengem her gün yiyordu gayet sağlıklı bir bebek doğurdu 😂
Cennet-polat Pa-2121 ayyy lütfen rahat olun bukadar kasmayın hiç bişey olmaz herşey dozunda olduğu sürece
Fatoss-16 Moorbit hijyenden dolayı yeme bence çok iyi temizlendiğini düşünmüyorum ben midye kokoreç bence yenmemesi gerekiyo ama yinede size kalmiş
myangelson Moorbit ilk 3 ay sakatat yasak sonrasını bilmiyorum. Bana doktorumun kesinlikle yasak koyduğu şeylerden biriydi sakatat diğeri de çiğ, iyi pişmemiş ürünler. Onun dışında istediğini abartmadan yiyebilirsin diyordu.
Moorbit Ben çeyrek yesem bile yetecek nefsim körelecek. Öyle temizdir burası dediğim yerde yok ki maalesef ama bence çeyrekten bir şey olmaz ya 😄