Basakcum Hndav ilk doğumumu suni sancı ile 40+5 de yaptım. Doğum neticede sancısı olacaktır ama sonrası mükemmel. Nasıl olurunu fazla düşünme, araştırma. Kendini germekten başka bir şeye yaramaz. Sağlıkla gelsin bebiş ❤️
Temmuzmucizesi26 Hndav bende suni sancı ile 10 gün önce doğum yaptım. Sancı olmazsa zaten doğum olmaz sancı var ama acı eşiğiniz nedir bilemiyorum. Ben öğlen 1.30 dan akşam 10 a kadar sancı çektim en son öyle doğumum oldu sonrasında sanki siz doğum yapmamış gibi oluyorsunuz çok rahat oluyor
Zeyyno_ Hndav Hiç korkmayın herkesin bünyesi farklı ben ilk gebeligimde 5cm açıklıkla gittim hastaneye o zaman suni bagladilar sancıların düzenli gelmesini sağlıyor son 2-3cm de biraz siddetti artıyor ondada artık zaten bebek doğuyor
Basakcum Bir de doktorunla epudrali konuşabilirsin. Baştan vermiyorlar, sancıların belirli bir aşamaya kadar gelmesi gerekiyor epudral vermeleri için. Yani sancıyı/acıyo sıfırlamaz ama belli noktadan sonrasını çok kolaylaştırıyor
Aysecikkk_ Bebeğim 40. Haftamda suni sancı aldım normal doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorum 😂 ilk doğumumdu
Hndav Temmuzmucizesi26 kendi sancım hiç yok bakalım bende ilk suni sancıyla tanışıcam inş zor geçmez🤲🏻
Aysecikkk_ Hndav canım benim 4 cm açılmam vardı sancım yoktu saat 11 de suni sancı verildi 2 çeyrekte doğdu oğluşum su gibi doğumum oldu çok şükür
Rabiaykt Biraz zor asla hafife alinacak kadar değil suni sanci ama bebek geldikten sonra kuş gibi oluyorsunuz ve hepsi geciyor🥰
Mervelibol Aysecikkk_ benim de yatışım dün verildi bugüne kadar sancımı bekledik yeterli gelmedi 2 cm ile yattım 4 cm oldu alttan uyarma ve egzersizle, 4 cm sonrası ilerleme hızlı mı oluyor , size serum mu fitil mi verdiler başlaması için?