cgnduru Aleynablkas daha çok kucuk ortalama 150 gr civarı 20 haftadan sonra büyümeye baslar karin son aylarda kilo alır bebek 🤣 ben 6 aylıkken kimseyi ikna edemiyordum hamile olduğuma
FyA Aleynablkas ben 7 aylığım benimde aynı milletin top gbi ,ama ben zayıfta bi insanım ona yoruyorum artık
Minen Aleynablkas benim 6. Ayda büyüdü şuan 9 aylığım 5 aylık mı diye soruyorlar bebeğimin kilosu fazla üstelik
Hulo2105 Minen bence karın büyümesi bebek kilosuyla alakalı değil yaa tamamen vücutla alakalı. Bende mesela çok kilo alırım kesin diyordum ama 6. Ayımdayım yani sadece göbeğim var arkadan hamile değilim sanki
Bendiyebiri_ Aleynablkas 18+4 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim hala karnım yok kimse inanmıyor hamile olduğuma 😂😂😂
ZeynepDuru17 Aleynablkas benim iç karnım geniş üçüncü gebeliğim 9 ay girdik karnım gören 5 aylık gibi diyor 🤣🤣 ama bide bana sorsalar
Anneeadayi3 Aleynablkas büyür bacım hiç sıkıntı etme benimki 3oda bir salon mesela son haftam bu kâdar büyük olacağını tahmin bile etmiyordum senin gibi ne zaman büyücek diyordum😂😂
Ugurhilal Aleynablkas ben 8 aylığım halen 4 aylık karın gibi kimse inanmıyor dışardan hamile olduğumu anlamak zor beş aylık mı diyorlar en fazla 😂 çok özenirim o kocaman göbüşlere ama sağlık olsun çatlak çok olmuyor böyle de
O_bir_anne Benim 3 4 aylıkken çıkmaya başladı şuan 7 aylık göbüş başını almış gidiyor ama fazla kilom yok üstelik ikinci gebelik 🤭🤦
Havvakoska Haftadayim benimde hala yok gibi hafiften göbek deliğimin altı şişmeye başladı bu hafta şimdiyr kadar bişey yoktu bu gidişle doğuma da böyle gircem 😂
eceyc314 Aleynablkas 2. Gebeliğim olmasına rağmen 30. Haftadan sonra karnım büyüdü. Ne kadar geç büyürse o kadar iyi. Büyüdüğünde ağrılarıda beraberinde getiriyor.
Cosimaniehaus Aleynablkas 19+2yiz bende de aynı durumlar iş yerimde hamile olduğumu duyunca şaşırıyorlar karnım uzun giymediğim halde. Ben de heves ediyorum çıksa diye 😅
melmelike Aleynablkas benimde 17 haftalık daha önce çok kiloluydum zayıflamıştım yani dıştanda karın etim salık hiç belli olmuyor 🥲