Suey Kaderkya evet 20 bin dedi sezeryan normal fark etmiyormus oda süslenmesi 2gece hastane doğumdan sonra anne bebek doktor kontrol hepsi içinde dedi
Kaderkya Suey ben 1 saat önce sordum o hastaneye yatış ve anne bebek fotoğraf bebegin ilk muayeneleri vs.dahil dedi.. hangi doktor sizinki ben Tuncer beye randevu aldım
Suey Kaderkya bende yeni sordum Perşembe günü oda suslemeside var dedi doğum sonrası anne doktor kontrolü bebeğin 15 gün muayneleri oda ücreti herşey içinde dedi
Suey Kaderkya ben çok memnunum konuşkan güler yüzlü verdiğin paranın hakkını veriyor ilgileniyor aklında hiç soru işareti bırakmiyor her sorununda kapısına gidebiliyorsun
Kaderkya Suey yalnız şuan hastanedeyim muhasebe bölümüyle görüştüm oda süslemesi dahil değil .. sadece anne bebek albüm hastane yatış ve bebeğin ilk muayenesi dahilimiş bilginize 😇
Gamzes41 Bebekayik gebze medar hastanesi ama ben özel muaynanesine gidiyorum doğumlarını orada yaptırıyor
Kaderkya Suey valla canım özellikle sordum her doktorun aynı dedi ama yinede bilemedim.. Gebze yüzyıl hastanesi 18 bin kapı süslemesi bebeğin ve annenin ilk 28 gün muayenesi dahil ve fotoğraf albümü olarak anlaştım hayırlısı 👶
Suey Kaderkya herkes başka bilgi veriyor anlamadım bende hayırlısı olsun sağlıkla vaktinde gelsinler önemli olan o ben ilk bebeğini bütün bunları oda süslemesi fotoğraf çekimi filan hayal ederken 33 haftada aniden doğurdum hastane çantam bile daha erken diye hazır değildi düşün nasip yani önemli olan sağlıkla gelsinler 😍🧿
Umay17 Bende Marmara hastanesi İsmail beye gidiyorum ikici bebegim ilk oğlumda da İsmail beye gitmiştim çok memnun kaldım o yüzden tekrardan İsmail beye gidiyorum ilk oglumda ilk zamanlarda özlem hanıma gidiyordum ama hiç memnun kalmadım