Fatmaa123 Kızlar beni motive edin yarın misafirim geliyor yataktan kalkasım hiç yok ama düşünmeden duramıyom evin işini anlasılan ben evi temizlemeden uyuyamıcam benim gibi olan varmı aranızda 😏
Esra7261 Fatmaa123 ben 🖐🏼 Ama az önce gitti misafirlerim. Biraz stres oluyor insan ama sonrasında rahatlıyor. Bence yapabildiğini yap çokta yorma kendini.
Morcivert061 Fatmaa123 biri falan gelicegi zaman etrafi esim topluyo esim supuruyo benm daha 12 hafralik olmama ragmen nefes nefese kaliyorum is yaparken die🤣
Esra7261 Fatmaa123 canım banyo tuvaletini yıka ortalığı topla sadece sabahta bi makina yaparsın olur biter yani. Hamilesin çokta kurma kafanda. Yazık bize valla. Gelende didik didik etmiyor heryeri. Sıkma canını
Fatmaa123 Morcivert061 canım benim eşimde yapıyor sagolsun ama ben şuanda temizlik yapmakla yapmamak arasında kararsız kaldım değişik suygular içerisindeyim 😂
Esra7261 Fatmaa123 bende öyleyim malesef heleki misafir gelecekse. Kalk yıka banyo tuvaletşni ortalığı topla yat uyu yarına da bi makina çek canım. Hem yarına çok işin kalmaz. Sen bilirsin yine de