Limonlukekkk Bhrdgan geçici canım korkma halk arasında kınalanmak denıyor ona birıne okut kendini yada abdest alıp bildiğin bütün duaları oku kendiliğinden geçiyor benımde olmuştu
Hulo2105 Bhrdgan bi ara bana senede 2 kere oluyordu. En son baya oldu avuç içim parmaklarım çok korktum. Nette cin düğününe karılmışsın diyen var. Sonra gece ruh bedenden ayrılmış bedene geri dönerken elini bi yere sürtmüşsün diyen var. Mantar enfeksiyonu diyen de var 😂 o ara çikolatacıda çalışıyordum meyveleri çok ellerdem belki ordan mikrop almışımdır. Uzun zamandır olmuyor bence de enfeksiyondan oluyor kendi kendime geçiyor bu arada akşama bişey kalmıyor
myavocado Bhrdgan bir iki günde kendi kendine geçiyor endişe etmeyin, bir çeşit mantar enfeksiyonu diye biliyorum, siz yine de ne olur ne olmaz yüzünüze filan çok sürmeyin, sık sık yıkayın elinizi. Geçmezse doktora gidersiniz.
Bhrdgan Hulo2105 kazıdım baya ugrastm biraz gitti leke değilmiş bişey sürülmüş ama çözemedim ne olduğunu 🤭
Bhrdgan myavocado leke değilmiş çok şükür baya kazıdım ugrastım cıktı biraz bişey sürülmüş ama bilmiyorum ne oldugunu