Merve_3351 Kizlar normalde bugun 37 haftadayım 10 gün önce kendi doktorum bebek 2700 demişti. Bi sebebden prof. Doktora gittim oda 2bucuk kilo 35 haftalık felan dedi hangisi doğru kafam karışık
Tugcecimbisn Merve_3351 yalnızca Tıp Fakültesinde çalışan proflara güvenirim 😅 özel klinikte yada hastanede muayene olduysanız sezaryen için yönlendirme ve ısrar çok fazla oluyor
myavocado Merve_3351 cihaza göre farklılık olabiliyor, zaten doktorlar da söylüyor ultrason ile yapılan kilo ölçümü nokta atışı net bir ölçüm olmuyor.
Merve_3351 YldrmNUR Ya birde önce kız dedi halbuki erkek işte bebek daha dönmedi hic bekleme sezeryan tarihi al diyor ama ben kendi doktorumla bekliycektim 68 kiloyum 65sin diyor ayy prof die gidiyorsun boş boş para veriyoruz bide insanin aklina böyle syler sokuyolar
Yaprakdokumuseverr Merve_3351 Dönmemesi için çok erken konuşmuş nasıl prof anlamadım. Doğum anında dönen bile var
Kullaniciadi123 Merve_3351 aunen sezeryan normale göre daha pahalı ya ondandir doktorlar alışmış.zatenn bir şey ciksinda sezeryan dönsün diye uğraşıyorlar sanki
Merve_3351 myavocado İşte 37 hafta olarak insan kendini hazırlıyor biri cikiyor 35 diyor ya gıcık oldu