Eslara kahvesever__ ya ilk bebek diye mi bilmiyorum hani değişik nası bi his olduğunu mu çözemedim anlayamadım
tubaysima Belirgin bir tekme hissi beklemeyin küçük bir gıdıklanma bir titreşim bi dalgalanma da bebişin hareketi🥰 zamanla güçlenecek ♥️
Ummuarbc Eslara bende de öyle canım 21+3 oldum daha yeni yeni çok hafif birşey oluyor ama bebek mi anlayamiyorum bağırsak hareketi gibi normal mis ama akşamları sırt üstü yat birkaç dakika bebiş uyaniksa kendini hissettiriyor sertleşiyor hemen onun olduğu yer birkaç saniye
Eslara Ummuarbc deniyorum ama bilmiyorum büyük ihtimal ilk çocuk diye hissedemiyorum büyüdükçe daha çok anlaşılır sanırım
Ummuarbc Eslara aynen canım benim de ilk hissetsek bile biz daha anlamıyoruz bence hareketi varla yok arası oluyor çünkü birkaç hafta daha geçsin güçlenir daha net hissedip anlarız artık
Edbncmn İlk gebelikte kıpırdama daha çok hissedersiniz balık kayıyor gibi olur bir kaç haftaya başlar bebiş, gttikce daha sert vuracak ve bu sefer acıtacak. Biz şuan 21+4uz ikinci gebeliğim çok sert vuruyor bazen özellikle yemek yerken