bebekteyaparimkariyerde Yaa kızlar istiyorum ki zaman geçsin bebeğime hiç değilse bişeyler alayım sanki zaman geçmiyor yaaaa🙄🙄sizede öylemi yoksa ben mi sabırsızım 🥰🥰🥰🥰
ZehraS bebekteyaparimkariyerde kac haftaliksin cnm .Ben 35 i doldurdum daha yalniz nevresim takimi aldim baskada bisey yok
Tlaytas bebekteyaparimkariyerde aynen ya bende bişiler almak istiyorum ama daha erken diye almiyorum 6. Ayi bekliyorum
bebekteyaparimkariyerde ZehraS yok yaa hiç sanmam dayanabileceğimi 11haftalığız henüz minicik 6ay dolsun öyle alınır diyorlar o sebeple almıyorum zaten daha cinsiyetinde belli değil ama zaman geçmiyor ki:(
bebekteyaparimkariyerde ZehraS bide sen biraz geç kalmamışmısın sence ☺️Tamamla biran önce ne kalmış şunun şurasında.daha onları yıkıcanda ütülücende.
ZehraS bebekteyaparimkariyerde evet cnm da isde ben ailem kayinvalidemler Azerbaycanda yasiyo ben Antalyada esimle uc haftadir diyorum esim biturlu terpenmiyo tasinma gibi bi durumumuz var baska eve cikicaz diyo tasinalim aliriz ordan oraya mi tasiycaz herseyi anlatamiyom ki bi kac elbise bisey nolcak ki hani besik tamam bekliyelim
bebekteyaparimkariyerde ZehraS şu kocaların bu rahatlığı beni benden alıyo.alt tarafı çalışıyorlar görende tek çalışan onlar sanacak.kız onura geçtim sen gelmiş 35haftaya ne taşınması.sen taşınsan senin evini kim temizlik yerleştirecek.
ZehraS bebekteyaparimkariyerde sorma arkadasim cok rahatlar cok sinir oluyorum ama dediyini diyo isde burakdim bende akisina .Dun dedim ya bebek eeken gekirse gorcem seni iki ayagin bi papuca sigmiycak .