Merhaba arkadaşlar ben 32+6 haftalık hamileyim gebelik şekerim var şükür uzun süredir belli bir düzende bir ara su fazlalığı çıkmıştı şimdi iyi şükür suyum bugün kontrolde oğlumun kilosu 1920 Gr 42 cm civarı çıktı boyu ve kafası yaklaşık 2 hafta geride kilosu de 4 gün falan gerideymis bu aralar ete balığa biraz daha yoğunlaşacagim diyetten dolayı çok beslenmiyoruz da bu arada en başından beri plesentam aşağıdaydi 2 hafta önceki kontorlde plesentan iyi yukarı çıkmış biraz demişti doktorum bugün alttan baktı ve hala aşağıdaymis marjinal gibi bir şey dedi sanki bu arada 3 kaybım var ve plesenta aşağıda olduğu için ve plt değerim düşük biraz doktor muhtemelen 37 de planlarız doğumu dedi 36 bile olma ihtimali var dedi ciğer geliştirici yaparız muhtemelen dedi benim ikinci oğlumda da şekerim çıkmıştı 38+1 de doğum yapmıştım doktorum şeker olan gebelerde ciğer gelişimi geç olabiliyor ondan dolayı 38 i biraz geçmeli demişti bu doktorum 37 en geç diyor küveze girer mi acaba zaten çok sıkıntı yaşadım gebelik boyunca bir de küveze girer mi acaba diye korkuyorum bu arada kan takviyesi hazırlamak lazım dedi doktor doğumdan önce dedi inşallah sağ salim kucağımiza alırız 🤲