Merveakyl 34 haftalık hamileyim bebeğim sadece 2 kilo almış doktor küçük minyon bi bebek olduğunu söyledi bugün çok üzüldüm çok fazla kilo almadı diye 😔😔
Alyaveannesi Merveakyl bence gayet iyi ve daha zamanida var dua et zamaninda gelsin saglikli bi sekilde kilosu onemli degil her cocuk kendine ozledir gelisimdede oyledir
gulsumtopcu Merveakyl 34 haftdan sonra alıyorkı zaten hıc sıkıntı yapma bdnımde oyleydı sımdı kulosunu soylemeye korkuyorum🤗
Deryakaya1802 Merveakyl üzülmeyin bence süt,peynir, yoğurt, yumurta falan yiyin düzelir. Ayrıca bebeğin kilolu olması değil gelişimi önemli olan. 😊
Aysktr Günlük deli gibi sütünü içip bol proteinli beslenirsen doğana kadar 3 kilo bile yapabilirsin ama önemli olan kilosu değil haftasında doğması diyor doktorlar takma kafana alır daha sağlıklıymıs engel yoktur almasına üzülüp bebeğini etkileme
SudeUu Merveakyl 34 haftalığım benımde 2 kılo mınyon bebek olucak dedı doktorum bnada en saglıklısıda bu bnce takma kafana
Merveakyl İster istemez üzüldüm çünkü yüksek bekliyordum çok şükür sağlık durumu iyi ama pozisyonu ters bu defa bi türlü düzelmiyor normal Doğum istiyorum ama hanım efendi dönmezse mecbur Sezeryan olacak oda korkuttu beni normal Doğum bana cesaret veriyor ama sezeryan korkutuyor
SudeUu Merveakyl bende tam tersıne sezeryan ıstıyorum normal benı cok korkutuyor aklım gıdıyor normal olucam dıye çatı muanesı yapıldımı
mrshavva Ya cidden şu kilo olayını biraz abartmıyor musunuz? Ne olmuş minyon bir bebek olacaksa dünyanın sonu mu benim bebeğimin de kilosu az minyon bir bebek olacak dedi ama karalar bağlamadım sadece şükrettim sağlıklı diye biraz şükür bilelim 🙏🏻 Ayrıca da ben kendim de 23 yaşıma kadar 38 kiloydum minyondum ne oldu öldüm mü dünyanın sonu mu karalar mı bağladım sağlıksız mıyım? Değilim neler var neler okuyoruz dert etmeyin o kadar
SudeUu mrshavva suan sen sacmalıyosn kızın ılk bebegı tecrubesız korkması cok normal bu seklde cewap werme geregını sana kım werıyor
Merveakyl SudeUu hayır daha çatı muanesi yapılmadı haftaya tekrar gidecem bebek ters olduğu içim doktor görmedi gidip görecez kilosu da çok şükür ama isterdim daha iyi olsun her anne ister evladı iyi olsun
mrshavva SudeUu benim de beşinci bebeğim değil benim de ilk bebeğim ben onun kötülüğü için söylemiyorum iyiliği için kafasına bu kadar takmaması için söylüyorum sizde bilip bilmeden yorum yapmayın 😉
Halimelis Daha zamanı var döner bence bende 35de gittiğimde dönmemişti 37de gittim doğum pozisyonunun almış ama benim ki eski sezeryan olduğu için önemli değil yani
SudeUu mrshavva sen yorumlarında sert cıkısmassan kımse sana bılıp bılmeden konusmaz Her anne adayı bır olcak dıye bırden yok
Merveakyl mrshavva sert üslupla biraz cevap verdin Canm bende tartışmamak adına cevap vermedim haklısın bekli o kadar kafama takmamak gerek ama her anne gibi evladım iyi olsun istiyorum
mrshavva SudeUu ben yorumlarda sert çıkmıyorum gerçeklerle yüzleşmek çok mu zor? Kilosunun maşallahı var benim bebeğim o haftada daha da zayıftı evet her anne adayı bir değil doğru söylüyorsunuz
SudeUu mrshavva neyın gercegı ya ne sacmalıyosn her anne ewladının daha ıyı olmasını ıster we sen buna karısamazssn sen kndı gercegınle yüzleş ınsanalara sert çıkarak degıl daha fazla mıde bulandrma