Hulo2105 Esra5835 aşağıda derken orada mı hissediyorsun? Benim de son zamanlarda baya vajinamın üstünde tepikliyor sonra yukarı çıkıyor. Büyüdüğü için artık erişiyor herhalde heryere.
Rbytkn Esra5835 benim iki gebeliğim de aşağıda idi ikinci gelebiligim de sıkıntılı idi ve 18 . Haftadan beri kasilmalarim vardı, yani endişe etmeyin bsy olmaz Allah’ın izniyle başka bir sıkıntı yoksa aşağıda olması sorun değil yada erken doğuma işaret değil
Babyy_1 Esra5835 Asagida da yukarıda da hissedersin acele etmeyin. Büyümeye devam ettikçe kaburganiza bile baskı yapicak normal şeyler bunlar
Esra5835 Hulo2105 dün doktora gittik vajina boyuma bakti hareketleri hep aşağıda göbekten aşağıda hatta bazen vajinada hissediyorum hareket.
hellomama Haftaya kadar bebek yukarı çıkmaya devam eder, ben 32. Haftadayım hala aşağıda çünkü daha gelişimi ve büyümesi tamamlanmadı. Sizin bebeğinizin durumu nedir bilmiyorum tabii. Doktorunuz mu böyle söyledi?
Esra5835 hellomama evet evet doktorumda söyledi bnde zaten hissediyordum vajina boyuma baktı aşağıda olunca.
Hulo2105 Esra5835 benim de bi kaç gündür vajinamın hemen üstünde ama yukarı da çıkıyor göğüs altıma. Bence büyüdüğü için oluyor dolaşıyor içerde. Benim de ölçümüm yapıldı detaylıda bakan doktor erken doğum söz konusu değil ölçünüz gayet iyi demişti
_Minik_ Esra5835 şu an bende de öyle, yatdığımda bacaklarımı duvara, popo altına yastık falan koyuyorum, pozisyonun değişsin. Çünkü rahatsız ediyor vaginama vurdukca
Hulo2105 Esra5835 yaaa benim 25 haftalık ama 23 ten beri resmen göğsümün altına kadar vuruyor şaşırıyorum hatta oraya nasıl gidiyor diye
Merve_31 Esra5835 benim de 20 haftalık aşağı da çok zorluyor beni de hareket ettikçe karnım çok ağrıyor ya inşaallah düzelir biran once
Esra5835 Merve_31 karın ağrısı genişlediği için olabilir sabahları kalkinca bnimde bazen agriyordu hatta bugün sol tarafimda sancı oldu sizde de oluyor mu bilmiyorum.