cansugunes0210 Sedef61sedef ben henüz kese ve kalp atışını duymadım ama sanırım kullandırırlar baya Bi
Anonimanonim Kbrvli merhaba bir şey sormak istiyorum vücudun yabancı madde gibi algılayıp atmaya çalışması bu durum testlerle anlaşılıyor mu hangi test yapılması gerek
Kbrvli Anonimanonim hayir test ile anlaşılan bişey değil. Yani sonuçta bebek icimizde kendiliğinden oluşmuyor döllenmiyor dışarda döllenip bianda rahme yerleştirildiği icin atmaya yönelebiliyormus. Bizim anlayabilecegimiz yada tesle cikan bişey değil
Lunaa01 26Mansura 26Mansura 40mg idi yanlış hatırlamıyorsam. hamile kaldıktan sonra 3 ay boyunca içtim sonra bıraktırdı doktorum
26Mansura Swan97 salam nasilsiniz, kac haftaliksiz? Bende rovmatizma hastasiyim AS, prednol kullaniyomusunuz ? Kac haftaya kadar iceceksiniz? Baska hangi ilac kullandiniz? Hastaliqiniza bagli agrilariniz oluyormi? Uzrlu sayin suallarim fazla oldu☺️🫠
Hezem Lunaa01 merhaba yaşadıklarınızla aynı şeyler yaşadım o yüzden sormak istedim doktorum banada prednol verdi gebelik planladığın da kullan dedi Siz ne kadar süre önce kullanmaya başladınız dönüş yaparsanız çok sevinirim
Yasoss Merhaba kaçıncı haftalarınızda başladınız ilaca bana da 16 mg dan verdi ama geç kalmışsın dedi 5+5 im