3_oglan_annesi Slm hanımlar memnun kaldığınız çamaşır makinası icin toz deterjan markası yazarmisiniz ama bebek veya çocuklar için değil genel olarak
Caglaguney 3_oglan_annesi bingonun kullanıyorum yumuşatıcı kullanmasan bile mis gibi koyuyor lekeleri de çok güzel çıkartıyor. Siyahlar içinde bingo veya perwoll ün sıvı deterjanını kullanıyorum renk soldurmuyor
Hulo2105 3_oglan_annesi ben omo alırdım ama aşırı zamlanmış. Bingo güzeldi en son persil aldım renkli ve beyaz için memnunum. Denk gelirse yine bingo alırım. Persilin fiyatı hepsinden uygundu o yüzden aldım siyahlara da hep sıvı perwol alıyorum hiç toz kullanmadım
Rabiul 3_oglan_annesi hep perwoll kullandım bekarkende onu kullanıyordum toz ariele geçtim ay bir güzel kokmuştu 😆 sonra persil aldım indirimde bide beğenenler çok var diye şuan onu kullanıyorum ama arielde açılmamış duruyor , arieldem devam 🤭
Kbrbydk 3_oglan_annesi en son rinso limon ve karbonat olani aldım. Memnun kaldım ya daha önce Omo persil filan kullanmıştım lekeleri çıkarmıyordu. Birde a101 de Alo 10 kilosu kampanyaya girmiş. Onu da denemek istiyordum denk gelmedi
3_oglan_annesi Caglaguney teşekkür ediyorum 🤗 deneyecem bakalım hangi markalar çıkacak deneyecem hepsini
3_oglan_annesi Hulo2105 aynen bingo da pahalı geldi 300 TL den aşağıya yok ama almam gerek çamaşırları ne temizliyo nede güzel koku veriyo
Rabiul 3_oglan_annesi sıvıyı bıraktım bırakınca fark ettim toz gerçekten daha güzelmiş persil indirime girince denemek istemiştim güzel ama arielden devam yani 😆
Civciv53 3_oglan_annesi siemens çamaşır makinem toz deterjanda persil gülün büyüsü kullanıyorum beyaz ve açık renklilere. Çok memnunum bazen omo da kullanıyorum.