Gizemoztrk Kızlar medipolde cumartesi gününe randevu alınca haftasonu olduğu için fiyat farkı oluyor mu? Bilgisi olan var mı?
Gizemoztrk heffalump18 27+3 haftalığım sabah sancı girdi birden şuan da karnım ağrıyo doktora gitsem mi arada kaldım
heffalump18 Aliahlas canan acar demir doktorum çok memnunum Gizemoztrk yani bu haftalarda kasıklarda göbek deliği çevresinde çok şiddetli sancı yaşadığım oldu ama bence siz yinede gitseydiniz aklınız kalmasın
Gizemoztrk heffalump18 evet gittim bugün Allaha şükür bir problem çıkmadı ilk defa sancım olunca tedirgin oldum ama bebek büyüdüğü için ağrı olması normalmiş teşekkür ederim cevabınız için
heffalump18 Gizemoztrk rica ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah bende 31. Haftadayım şuan sizde canan hanım takiplisiniz sanırım doğumuda medipolde mi düşünüyorsunuz
Gizemoztrk heffalump18 evet Canan hanıma gidiyorum inşallah doğum da orda olucak çok memnunum doktorumdan :)
heffalump18 Gizemoztrk bende kendisinden çok memnunum doğum için fiyat aldınız mı hastaneden acaba ben bir sonraki kontrolümde soracağım
Gizemoztrk heffalump18 bizde sormadık cuma günü kontrole gidicem eşim de o gün soralım dedi :) ama burda bikaç kişiden okumuştum 24 bin tl civarında sanırım
sariniz13 Gizemoztrk bende canan hanıma takipliyim çarşamba cuma günü hastaneden fiyat aldım arayak normal 17 zorunlu sezaryen 20 isteğe bağlı 25 bu fiyatlar canan hanım için geçerli sanırım çünkü telefonda sordular hangi doktor için bilgi istediğimi @heffalump18
heffalump18 sariniz13 canan hanım tel no paylaşıyor mu acaba bu haftaya kadar hiç sormadım siz sordunuz mu @Gizemoztrk