Melikeyilmaztirpan Kızlar sabah 6 da altıma kaçırdım gibi bi his hissettim 7 gibi lavaboya gittim idrar değil akıntı gibiydi hala ara ara çok az akıntı geliyor bazen tam su gibi bazen kıvamlı sizce suyummu geliyor
3_oglan_annesi Melikeyilmaztirpan muhtemelen iledir ve beklemeyin bı muane olun su azaldıkça bebeğe zararı olur
Semyil Melikeyilmaztirpan kaçıncı haftandasın canım? Su geliyor gibi doktora gitsen iyi olur eğer doğum haftandaysan iyi ama erken gebelik haftalarındaysan erken müdahale önemli
Melikeyilmaztirpan umrumdadegil sürekli gelmiyor belki yarım saatte bi damla damla geliyor o yüzden emin olamadım birde tamamen kokusuz değil kötü kokmuyor ama klor gibi kokuyor çok az
umrumdadegil Melikeyilmaztirpan benim suyumu patlattıklarında da kokusu vardı nedense çok midem bulanmıştı hatta😂
umrumdadegil Melikeyilmaztirpan ay hadi bakalım sağlıkla gelsin 😍 ne dedi doktor çok mu azalmış su sancın falan var mı
Cansel32525263 Melikeyilmaztirpan su için ultrasondan bakıyorlar demi canım Hayırlısı ile kucagına al bu arada 🙏
Melikeyilmaztirpan umrumdadegil yok hatta hiç azalmamış sızıyor sadece sancıda çok hafif geliyor sadece 1 cm açıklığım var şuan