Umutbebegi Yasmin444 rahim büyümeye başladığı için kaslar geriliyormus canım bende ayni şikayetle gitmiştim doktor öyle soylemisti
Anneadayiii Yasmin444 rahim artık büyümeye başlıyor ve değişen hormonlar nedeniyle bu tarz şikayetler olabiliyor. Ama geçmeyen ağrı olursa lekelenme ya da kanama olursa Allah korusun hemen acile gidebilirsiniz
Yasmin444 Zeyyno_ bir iki kere oldu canım bende anlamadım kabızlııtan dolayımda olabılır mı bırden oldu
Zeyyno_ Yasmin444 Rahim büyüdükçe de byle ara sıra ağrı sızı olması normal karşılanıyor ağrınız devam etmiyorsa endişe etmeyin
Zeyyno_ Yasmin444 Normal gayet Hamilelik boyunca hormonlariniz artıyor doğal olarak akintida olabilir ama farklı renklerde olursa enfeksiyon olabilir
Anneadayiii Yasmin444 ilk gebeliğimde yerleşme kanamasi oldu bende. İkinci çok sıkıntılı idi ilk 3 ay adetten beter kanama yaşadım. Şimdi olmadi çok şükür ama serklaj olacağım bu hafta ve operasyon sonrasi kanama olabiliyormuş
Yasmin444 Anneadayiii benım ılk grbelıgımde kanamam olmadı bu grbelıgımde daha bilmiyorum pek emınde degılım kan olduğundan az böyle peçete sürdüm kahverengi gıbıydı suan yok bilmiyorum
Twetttyy Yasmin444 eğer regl gününüz ise veya yaklaşıyorsa biraz ağrı yapıyor ama bu çok şiddetli bir ağrı ise mutlaka bi doktorunuza danışınız. Benim de 7 haftalıkken falan regl dönemimde sancım oluyordu doktor kanama olmadığı sürece normal demişti
Yasmin444 Twetttyy hayır canım real günüm değil kanamam yok peçete sürdüm kahverengı gıbıydı pek emınde degılım kan olduğundan korku girdi ya ya düşük rıskım varsa
Anneadayiii Yasmin444 hastane yakınsa bir acile gidin bence böyle korku da zararlı bebeğe de size de stres oluyorsunuz en azından iciniz rahat eder