Kdrozdmr3455 Merhlr arkadaşlar hastaneden dün taburcu olduk ama dünde söyledim kaka yapmadigini bgnde yapmadı.Kustu kesik gbi tedirgin oldum kakasıni yapması için neler yapabilirim bu durumu yaşayan anneler bna biraz fikir verebilir misiniz
Bebegim3444 Kdrozdmr3455 benmkilerde kuwezden çıkınca iki gün yapmadı yeni doğan hemşiresini aradım probiyotik kullanmam lazımmış pramuture oldukları için bağırsak geliştirici gerekiyormuş. Ve en önemlisi kaka yapmayı unutuyorlarmış poposu ile oyna biraz masaj yap çok nazik şekilde öyle yapar insallah. Benimkilerde kuwezde kaldı suan 4 aylığız hala bile yapamadıklarında probiyotik kullanıyorum. İshal olursa da kullan hemen düzeliyor. Probiyotik düzenli olarak kullanman lazım
xhbgns Kdrozdmr3455 Kesik gibi kusması sütünüzün yaradığının belirtisi derler, kaka 10 güne kadar normal sayılabiliyor ama probiyotik damla da kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp korkulacak bir durum yok üzülmeyin biz 3 aylık olduk 2-3 günde 1 yapıyor kakasını 🌸
Pamuk Kdrozdmr3455 Neden önermedi? Benim oğlum 20 gün küvözde kaldı doktorumuz deneye deneye iyi geleni bulun dedi.Zaten doktor yazmıyor ücretli alındığı için.
aslhnkrts9 Kdrozdmr3455 altını açıp ıslak mendille silmeyi denedin mi mesela ayak altlarını göbeğini falan benim bebeğimde prematüre ben bu şekilde uyandırdım hep
Pamuk Kdrozdmr3455 Boynunu falan ıslak pamukla siliyordum.Ayaklarinin altını canını acitmayacak kadar parmagimla vuruyordum
Kdrozdmr3455 xhbgns Üç güne kadar norml soylenildi bna bgn ikinci gün yapmayınca bide kusunca tedirgin oluyorm uyandirip mamasını yedirmekte zorlaniyirm normlde dördüncü bebeğim hepsi büyük doğdu bu byle olunca korkuyorm 😔😔
xhbgns Kdrozdmr3455 Prematüre olduğu için farklıdır belki gün, ona net bir şey demeyeyim o halde 🥲 Islak mendille silin ya da pamuk ıslatıp hemen uyanır ya da soyun altını falan açmayı deneyin onlara kalsa hep uyur bıcırıklar 🥹
xhbgns Kdrozdmr3455 Hırıltı yoktu bebeğimde ama bebekler bizlere nazaran daha hızlı nefes alıyor eğer onu soruyorsanız
Kdrozdmr3455 xhbgns Byle tutuyor sanki snra geri salıyor sert bı seklde oksijen mi eksin geliyor acaba