Missgod Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim cinsiyetimi daha öğrenmedim dün rüyamda kar gibi beyaz topalaç erkek bebek doğurmuşum.Sizce bu gerçek hayatta kızım olacağına mı işaret🥰🥰
Nesli46 Missgod kız bende 38 haftadayım erkek yani pipiyi falan gördük ama geçen hafta rüyamda kız bebek doğurdum 🤣🤣
_ozlmm Missgod Valla ben oğlum olacağını gördüm cinsiyet öğrenmeden önce ve oğlum oldu ikinci gebelikte ise kızım olacağını gördüm kızım oluyor 😂
annelik_4 Missgod bende cinsiyeti öğrenmeden önce 3-4 kez erkek olduğunu görüyordum rüyanın tersi çıkar dediler ama erkek çıktı 🥲😀
Missgod Acaba erkek mi kız mı 3 gün var daha ben hep erkek hissettim basından ber doktor bile %90 erkek dedi ama net 16.haftanda derim dedi ama ne bileyim çoğu insan erkek görmüş kız doğurmuş acaba bi umut kız mı ki dedim😍🥰
Papatyamm63 Missgod bende iki defadır görüyorum bakıyorum bebeğim erkek. Dünde rüyamda yine gördün diyorum bebegim erkek ismini eren koyacam diyorum
Mavilik Missgod ben ilk rüyamda kız gördüm sonraki rüyalarım erkekti ama bence ilk ne gördüysen o oluyor şu an kızıma hamileyim 😁
SrpYlmz Missgod Ben bir kere gördüm daha cinsiyetini ogrenmemistim çok güzel bı kiz bebeği görmüştüm ve kızım olcak inşallah 🥰🙏🧿
Missgod Hepimizin gönlüne göre olsun önce sağlıklı sonrada hayırlı evlat olsun 🙏🙏 rüyalarımız tersine mi gerçeğe mi cıktı merak ettm