Sevil1996 32+1 im doktor sezaryan tarihi verdi 38+4 oluyorum o zaman 25 haziranı görmek isterim dedi rahim ağzı uzunluğum 40 dedi iyiymiş , doğuma 45 gün kaldı herşey hazır ama yıkamaya başlamadım
karagozzeynep21com Sevil1996 ben 32+6oldum bugün bebek ölçümleri nasıl, bir de isteğe bağlı mı sezeryan
GuzelMelegimm Sevil1996 benimde kızım 24 haziran doğumlu 😇 yengeç bebişi en güzeli 🥰 oğlum da o tarihlerde olacak o da Yengeç 🤣
Yasemincee26 Sevil1996 14 Haziran da bizim tarigimiz 38+1 oluyorum hemen başla canım sonra zorlanırsın ütüsü yıkaması yerleştirmesi felan vakit alıyor
Sevil1996 karagozzeynep21com ben 32. Haftmada dün gittim yani ilk nst girdim sancı çıkmadı ölçümleri haftasıyla uyumlu evet isteye bağlı sezaryan
K123k 2 ci gebeliğim 33+1 haftaligim bana neden 26 28 Haziran arasi diyo doktorum ben 13 haziran istedim kabuletmiyor 😭
sarikiz1 Sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 bizde 33+0 doktorumuz 20 sinde artık bekleriz dedi normal düşünüyorum huzurla kavuşalım bebelerimize 😍
Esrass21 Benimde insqllqh haziran sonu gibi olucal 33 haftaligim suan baklim dr dogumu konusmadik herhangi bisi olmadigi surece 37. Haftada gorusuruz dedi 37 haftalik olunca cagiriicak yani
busesssssss Sevil1996 merhaba benimde Allah nasip ederse 24 haziran sezeryan. İnşallah hayırlı doğumlarımız olur. benimde alısverişler yapıldı ama yıkamalar yapılmadı daha hala calıstıgım için. Siz kıyafet olarak neler aldınız?