HifaVera Kızlar Adetim 3 gün gecikmişti, 3 gündürde kahverengi leke geliyor. Bu durumu yaşayıp normal adet kanaması geldimi sizde ?
aogoya HifaVera aynısını yaşadım adet tarihlerimde kahverengi leke geldi 3-4 gün devam etti ama peçeteye sildikçe yani pedi doldurmadı hiç Sonra test yaptım pozitif çıktı
Anneolmakistiyorum1 aogoya peki adet olacak gibi kasıklar karın şiddetli agrıyor muydu ? Benım nadiren kasık batması oluyor ama adet oncesi gibi sancı yok sizde anlatır musınız cunku kafayı yiyorum 😔
aogoya Anneolmakistiyorum1 evet belirtiler tamameeen adetle aynı hiç bir farkı yok Hatta ben adet olcam diye bekledim
aogoya Anneolmakistiyorum1 ama benim bir düşüğüm olduğu için çok tedirgindim adet değilse hamilelik ama sanırım düşük tabi olumsuz bişey yaşayınca insan aklına hep o gelir hiç iyi bişey olmayacakmış gibi Onun korkusuyla yaşadım halada yaşıyorum maalesef evet sağlıklı bir gebeliğim var ama her an bişey olacakmış gibi Allah korusun ama işte insanın elinde değil Düşük başlangıcıda aynı şekilde başlar kahverengi leke sonrasında pembe ve kırmızı olur adet gibi sökülür hepsi birbirine okdr benzerdi maalesef
Anneolmakistiyorum1 aogoya Allah‘ım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder bana da çocuk nasip eder🤲🤲