Hazalcakan Kızlar normal doğum istiyorm bir türlü başlatamadık.Açılmam 1 cm var haftalardr açılmıyor.Ne yapmalıym ? Doğumu başlatan şeyler neler ?
KlncA Hazalcakan Allah kolaylık versin 🙏🏻🙏🏻 doktorunuz daha ne kadar bekleyecek bişey dedi mi merak ettim
Hazalcakan KlncA Sıyırma yöntemi vaarmış onu yapalım dedi bugün gittim açıklık yok canım yanar diye yapmadı.Hiç sancımda yok.Bebegin suyuda yeterli dedi korkuyorm artık eskisi gibi harekette etmiyor.pazartesi yine bakacak 😞
Hazalcakan Bebegimvebiz inşallah tez zamanda gelirler 😔 Valla doğsun diye 50 kere merdiven inip çıktım
Bebegimvebiz Hazalcakan Günlük 11 tane hurma yedim plates topundan hiç inanıyorum evin içinde dört dönüyorum sürekli ılık duş alıyorum bana mısın demiyor elimden geleni yapacağım ama hiç belirti yok 🤷
Hazalcakan Bebegimvebiz sor valla, yeterince açıklık olsa yapıyorlarmış.Çatı muayenesi gibi parmağıyla yapıyomuş.Membran sweep tıp dilindeki adı bak internetten https://goo.gl/images/QRYrRv
BetlBilgialkan Benimde haftaya 40 olacak doktor gelmezse o güne kadar gittiğim de rahim ağzını yumuşatan fitil verecek bir danışın doktorunuza