Tabilkalem Oğlumun ismini akif koydum yanina ikinci isim kaan dedik şimdi hangisi daha güzel hangisi ile seslenelim öyle kalsın kara4 veremedik kaan mi akif mi???
Kubradagdevren Tabilkalem akif Kaan bir bebek için ağır olabilir tek isimde gidin derim Akif tek başına daha ağır duruypr Kaan da aynı şekilde ama yanyana çok ağır bi isim
ummanela Tabilkalem bence hoş bir isim olmuş. İnstagramda da Arif Kaan görmüştüm. Akif de çok güzel Kaan da
Merve_3351 Nasıl yani hani beğendin bir isim olur onla seslenirsin 2. Arasinda nie secim yapiyorsun. Akif kayinbabanin ismi flnmi
Tabilkalem Kubradagdevren benimde icime sinmedi biz isme tam karar vermeden erken dogum yaptim ve nüfusa kaydedildi hastanedeyken o günden beri kararsızlık yaşıyorum emin olamadım bebegim bir aylik
Merve_3351 Tabilkalem tamamen kendj fikrim 2si hiç uymamış bence koymak için koymayın yani sırf 2 tane olsun diye
Kubradagdevren Tabilkalem bizde 2 isimds kararlaştık elif tusem düşünüyoruz bazen benim de çok içime sinmiyor acaba 2 isim ağır mı gelir diye ama büyüyene kadar ikisini birden söylemeyiz onun hangi ismi hoşuna giderse onunla devam eder diye düşünüyoruz
Tabilkalem Akif Kaan ismi aceleyle dogum zamanı eşim dedi bende tamm dedim sonra icime sinmedi bi türlü sindirmeye çalışıyorum