Htccprz melissannesi Ben yeni sipariş verdim canım country bi model güvenilir bir yere yaptırdım 3 kapılı dolap şifoniyer büyüyen beşik uyku seti toplam 4bin tuttu peşinde 3500e indiler komple mdfden yapılıyor memnun kalırız inşallah bakalım 🤗
melissannesi Htccprz inş canım hemen hemen herkes büyüyen beşik almışız zaten iyi günlerde kullanalım☺️
Hamilelif nura23 tek karyola fiyatını bilmiyorum kampanya vardı set olarak 6.000 e aldım büyüyen yatak için yatağı cibinlik ve uyku seti dahil
Beyza7950 Mugert ben internetten buldum fabrika satis magazasina gittim canim. Normal magazalarda 6800 tl fiyat aldik. Fabrikasindan 4250
Aysktr melissannesi isabetli karar olduğunu düşünüyorum bence imkan varsa cocuk sonrası ugrasmaktansa hem düzen olarak hem maddi anlamda doğmadan tek celsede bitmesi daha iyi doğmadan böyleyse doğunca ne olcak diyor insan 😂
Faji Aylaayla bizim kendi mobilya şirketimiz var orada yaptırdık. O yüzden fiyat veremiyorum ama istediğiniz bi model varsa sordururum ☺️
deletedmom832 melissannesi çilek bebek oda Takım’ları güzel karar veremedim bi türlü ahşap mı beyaz mı olsun diye duvar kağıdı baktığım zaman ona da karar vericem bi kaç magza dolaştım en güzeli çileğin oda takımlarıydı tavsiye ederim 👍🏻👍🏻
Aylaayla Faji ah ne şanslısınız☺️ Ya aslında buradaki yorumları da okumamla kafam fazlasıyla karıştı. @tazeanneningunlugu instagram sayfam ekleyebilir misin özelden konuşalım..