melissannesi Kızlar bebek odası alan varmı? Yada bebek odası için nasıl düzenleme yaptınız hangi marka ürünleri satın aldınız??
aysecakir melissannesi biz Çilek’ten Bebek karyolasını ve dolabını aldık😊 ayriyetten odasına l koltuğum var evimde onu da koymayı düşünüyorum, odasında ihtiyacım olur diye veküçük küçük düzenlemeler yapacağım, çevreler ile süsleme vb 🙏🏻🤗
Esrabzdmr melissannesi ben evlendiğimde eşimin kullandığı dolabı almıştım cocuk odama yorgan ıvır zivir koyarım diye daha yepyeniydi . Şimdi de sadece yatak ve şifonyer almayi veya yaptirmayi düşünüyorum.
Pinar38 melissannesi çileğe baktım pek beğenmedim belisten aldım yerleştrdm odasını mercimek kızımın 💕💕bakmaya doyamıyorum
MerveGmss melissannesi ben park yatak aldım beşik olarak odasınıda genç odası olarak aldık lajivertten aldık
melissannesi aysecakir Bende bugun baktım odam çok büyük değil o yüzden 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik baktım şifonyere yerim kalmıyo 2.400 tl fiyatı iyimi sizce ? Size kaç tl ye mal oldu
Edssm aysecakir bende aynısını yaptım çilekten mocha karyola ve dolap Ayriyeten bi l koltuğum var odada 😂 ama beşiği yatak odama kurdurucam ben 1 yıl sonra falan kendi odasına aldırırım diye düşünüyorum
aysecakir melissannesi Ben 2 kapaklı aldım canım içi kullanışlı geldi bana, eğer den 3 kapaklı düşündüysen şifonyerine gerek YOk sanki 🤔 fiyatı da iyi geldi bana. Ben beşiğini 870 e aldım, dolap da 979 tl idi ☺️
Alyamerve melissannesi ben anne yanı aldım bide dolap aldım 2 kapılı yatak odam büyük sıgdı. oda yapmıcamm yanımda olmasını ıstıom.. 1400 gibi rakam tuttu hepsi
aysecakir Edssm ben de mocha serisini aldım canım 😂😍 genelde yatak odaları soğuk olduğu için ben normal odasına koydum, eksra olarak portatif taşınabilir küçük, uygun fiyatlı bir beşik alacağım 🤗
melissannesi aysecakir Şifonyere yerim yok diye 3 kapaklı baktım evet içi baya kullanışlı☺️ Extra olarak uyku seti nevresim bakmadım Bebek yatağı ve cibinlik vs baktın mı sen
Edssm aysecakir bende ilk öyle düşünüyordum ama en başından kendi yatağına alışsın ki odasında yatmaya başladığında zorlanmasın diye düşündüm bide yatak odasına beşik alınca diğeri pek kullanılmıyor öyle kenarda boşa beklesin istemiyorum
Hamilelif Pierre Cardin den aldım büyüyen yatak beşik 3 kapılı Dolap şifonyer bir de duvar rafı aldım herşeyi sığdı fazlasıyla kullanışlı
aysecakir Edssm tabi o da var 😁 ama bakalım şimdilik böyle düşündük en azından bi 5-6 ay böyle devam ederiz herhalde spnra artık beşiğiyle☺️
Aysktr melissannesi büyüyen beşik artı anne yanı da odasında duruyor suan da dolabı sifonyeri halısı perdesi duvar süslemeleri ve rafı oyun matı çamaşır ve oyuncak sepeti ve abajur kullanılabilir alan da rahat oda içerisinde şimdilik böyle sade ve rahat tercih ettim
melissannesi Aysktr Büyüyen beşik kullanan anneler çok önermiyo Büyüdüğü zaman dayanıklı değil vs bana çok şimdi alma sonra genç odası yaparsın dediler☺️
aysecakir melissannesi ben de uyku seti falan almayı düşünmedim açıkcası. Yatağı var ayriyetten kayınvalidem hem döşek hem de yorganını falan yaparım diyince daha gerek kalmadı almamıza 🤗
melissannesi aysecakir Oda baktığım yerde 600 tl dediler bana yaylı yatağı ve uyku seti cibinlik falan. Ben civilin internet sitesinde 120 tl ye falan buldum nevresimi Bencede yatağı vs daha uygun binşekilde halledebilirim Daha sırada puset bebek arabası var🙈☺️
Aysktr melissannesi olabilir doğrudur 🤭 bizimki normal yatağa döndüğünde aparatlar çıkınca ters çevirip çalışma masası oluyo o yüzden tercih ettik açıkcası
aysecakir melissannesi bence de pahalıymış canım gerek yok. Nevresim takımının da fiyatı iyi geldi şimdilik bir tane alırsın zaten çok yatmayacaklar ilk zamanlar, ilerleyen zamanlarda çoğaltırız diye düşünüyorum 😅 ben Bebek arabası be puseti için kumbara yaptık öyle biriktiriyoruz ☺️ kış bebeği olacağı için hemen dışarı çıkmayacak zaten baharda almayı planladık onu da 😁