EmirVS hemen deniyim sarımsağı. Karanfil yağını da yarın akdiratim eşime🌸 Allah razı olsun

lLavinia antibiyotik kesicek mi ağrıyı cidden. Bu umuda tutunmak istiyorum şuan🤧 daha doğuma var çünkü ve mahvoldum inanın. Ne konuşturuyor ne yemek yedirtiyor. Çok kötü çok. Allah düşmanımin dahi basina vermesin.

limonvari Bende dayanamayip disciye gittim gebelere ayri anestezi yontemleri var dogum doktorundan izin kagidi alip gidersen belki idaretenlik halledebilirler ama 3. Trimesterda yaparlarmi bilmiyorum son zamanlar riskli diye duymustum ben 2. Trimesterda yaptirdim bence doktorunuza bi sorun🙏🏻 agrirken buldugum cozumlerde ağrıyan dişe disardan soguk uygulamak uzerine yatmak, agizda bol tuzlu ilik su bekletmek, parol surup icmek, dis fircalamak ve karanfil yagi surmek gecmis olsun dis agrisi kadar kotu bisey yok ya🥺

limonvari kesinlikle kesecek en fazla 2 gün sonra ağrı geçip şiş kalıyor eğer apse yaptıysa o da içtikçe dağılıyor doğuma kadar çıkarır sizi sonra da rahatça yaptırın çektirin kurtulun.
      Çok zor ama dayan biraz daha bir de dişinol diye bir şey varmış doğal içerikli galiba o da uyuşturuyormuş geçene kadar onu da kullanabilirsin eczaneden alıp hamile bir arkadaş kullanmış önermişti bana da. Tabi yine mutlaka sorun alacaksanız gebe kullanabilir mi diye. Sarımsağı dene biraz rahatlatır uyursun💓

Şunu da ekleyim ben hata yaparak kolanya vs koydum damaklarım hep yara oldu sen sakın o hataya düşme ağrıyı falan kestiği de yok. Ama tabi insan o can havliyle ne olsa yapıyor.

Busragl Doğuma az var diye kimse yanaşmıyor. Doktorlar pimi çekilmiş bomba gibisin patlasan ne olcak diyorlar 🥺 karanfil yağı hariç hepsini yapıyorum asla bana mısın demiyor. Sarımsak ezdim koydum demin. Olucem sandım bir an ağrıdan….

lLavinia maxident aldı eşim de . Güya 30 saniyede ağrıyı kesiyor yazıyor üstünde. Asla hiçbir halta yaradığı yok. Sarımsağı denedim az önce. Olucem sandım🤧🤧 bu nasıl bir acıdır dedim ya. İnşallah su antibiyotik işe yarar da geçer gider. Bir Allah’ın kulu da asla tedaviye yanaşmıyor. İnanın dişin derdinde değilim çeksinler ya

limonvari kiyamam ya gecmis olsun antibiyotik cec var suda eriyen 2 kullanimda oda hemen etki eder simdiki antibiyotik ise yaramazsa 🙏🏻

limonvari canm benimde agriyordu gecenlerde bir yerde cay ağacı yagini gordum onu bi pamuga damlatıp agriyan disimin ustunde baya beklettim o disimi uyusturdu hatta agrisinida aldı belki sanada bi faydası olur

limonvari iltihaplı ağrılarda antibiyotik tedavisi başlıyorlar dişte önce iltihap kurusun diye doğuma kadar idare edin ben kafamı artık duvarlara vuruyordum ağrıdan öyle kötüydü çektirdim kurtuldum o süreçte hamileydim ağrıyan dişinizin üzerine sarımsağı çok az tuz ile güzelce ezin dişin üzerine koyup bekleyin iltihap denen bişiy kalmıyor günde iki sefer tekrarladım ben böyle asla hap kullanamıyorum ağrıyı kesiyor geçmiş olsun

limonvari genlede karanfil veya tuzlu suyla gargara yapıyordum ama dün benimde çok felaket agridigi için artık ilaç kullanmak zorunda kaldım parol icebilirsiniz

Kızlar merhaba tekrar akşam gidip kanal tedavisi yaptırdım 36+5 Ken🥺 enfeksiyon kana dahi geçmiş çünkü. ,3 gündür de haliyle beslenemeyip halsiz düşünce mecburen doktor kabul etti yapıldı. Şuan ağrı var inşallah o da geçer😔 kanal tedavisi yapıldı bu arada.