Ah bu postu acmak icin aylarca bekledim. Gebelik oncesi de bekledim hadi yillarca olsun 😂 neyse gelelim surecime🤭
Bilen bilir benim oğluş makat gelisliydi o yuzden zorunlu sezeryan oldum. 38. Haftaya kadar bekledik donmesini ama inatci cikti bizim ki donmek bilmedi zaten haftam ilerledikcede donme ihtimali de düşüyordu. Herneyse 38+6 da dogumum icin gun verdildi. Yani 29 Nisan 🩵 Sabah 7.30 da yatisim yapildi. Cok heycanliydim, heycanin yani sira ya dogumda bana bisi olurda bebeğim annesiz kalir diye de cok korktum.. şükürler olsun ki ikimizde gayet iyiyiz🤭 ben soinal aneztezi oldum inanin hic hic aci hissetmiyosunuz yapilirken. Doktoruma ben ameliyathaneye indigimde sordum acicak mi diye emin ol bu damar yolu acilirken acimistir ama bunda hic bisey hissetmiceksin dedi. Dedigi gibi de oldu. Hic bisey hissetmedim igne vurulduktan bi kac saniye sonra ayaklarimda karincalanma oldu sonrasi malum hissizlik zaten. Sonda yi da spinal den sonra takti doktorum cikartirlarken de hic bisey hissetmedim ne ara cikarttilar onu dahi anlamadim 🤦🏻♀️ dogum sonrasinda bende bi iki saat titreme oldu, inanin agrim bile olmadi uyusukluk gidince. Sadece o zaman benim öksürüğüm vardi öksürdugumde aciyodu dikislerim o kadar. Kalkarken de zorlanmadim zaten bi kalktim disari sigara icmeye bile gittim yalan yok 😂 o kadar iyiydim. (Doktorumun izniyle tabi). Benim en cok zorlandigim dogumdan sonraki gece uykusuzlugu emin olun en cok zorlandigim bu oldu. Bebegime ya bisi olursa korkusu, ya uyanirda ben duyamassam korkusu vardi hep icimde hala da var ama biraz duzene soktum gini alarm kurup oyle yatiyorum bebegimin aglamasina firsat kalmiyo yani😂 Simdi hamileligimde hep dedigim gibi hastsne ve doktorumdan da bahsetmek istiyorum. Ben Sakarya medarda dogum yaptim. Hastsne cok ilgiliydi hele ki hemsireler cok cok tatlilardi. Her hastaya farkli hemşire bakiyo yani her hemsire gelip hasta ile ilgilenmiyo. Kisiye ozel hemşire gibi düşünün her seyinizle o hemsire ilgileniuo geliyo bakıyor. Hastane gayet temizdi tum calisanlari cok tstli ve ilgililerdi temizlikci ablalar bile soruyo nasilsinjz diye. Fotograf ve oda suslemeye gelince. Fotoğrafciyi ben sadece dogumhanede istedim ilk anlarini hel hatirlamak icin. Susleme olarak da sadece kapi suslemesi istedim. Gelen hastalara süsleme yaptirilmiyo artik yasaklanmis bilginiz olsun. Doktoruma sira gelince ah csnim hocam sedat umur.. onu anlatmaya kelimelerim inanin yetmez.. yine dogursam yine ona giderim. Kendisi hem cok ilgili hem de cok pozitif bi insan. Kendisinin kendi klinigi var ama ameliyatlarini medarda yapiyo. Disardan doktor olduğu icin de dogum fiuati değişiyo haberiniz olsun. Ama hastanenin kendi doktorlari daha uyguna dogum yapiyo. Atladigim bi konu var mi bilmiuorum. Biraz karışık anlatmis olabilirim her konuya değinmeye calistim. Dogumumdan, hastaneden, doktorumdan bahsetmeye calistim ki sakaryada oluo sedat unura gidip medarda dogum yapacaklara fikir olsun. Ben maalesef kendim arastirmaya kalkistigimda detsyli bilgi bulamadim burda.. sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz. Her konuda bi deneyimim bilgim varsa cevaplarim. Oğluşla iyi gecelr diler, keyifli okumalar inşallah🤭 sanirim bunu en basta demem gerekiyodu neyse bksver dedim iste 😂