1H1Smomyloading Cileklipizza aynen öyle daha ne kadar şişicem artık diye hergün hayretle bakıyorum elime ayağıma 😁😁
matmazellayy Cileklipizza son 50 gün artık yoruldum uykusuzluk yorgunluk canım hiç bişey yapmak istemiyor herşeyi hazır sadece temizliğim kaldı o da gözümde dağ gibi oldu canım bi bez bile kaldırmak istemiyor bazen de çok enerjik oluyorum değişik zaman geçmiyor artık doğurmak istiyorum 🥲
Havva2626 Esraaaas Hiç bir şeyim yok çok şükür, sadece nefes almakta zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorum, sancım hiç yok, sanki hiç gelmeyecek gibi. 😄😄 Nste de sancı çıkmıyor, bebek doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş daha, sende durumlar nasıl?
Selbi777 Nesli46 yerim ben onu tatlılığa bak nerelere gitmiş hemen göremedim de 😄ona kardeş geliyor desenize
d_ezgi0 Cileklipizza 108 gün kaldı 🪽 sabırla zamanın hızlı hayırlı sağlıklı geçmesini bekliyorum 🥹 hiç halim yok bu aralar kim bilir son haftalar da nasıl olacak 🫣
Nesli46 Selbi777 yok hiç sevmez çocukları kızımı da sevmiyor korkuyor😄yeni sahiplendik 1,5 ay olacak🥰
Selbi777 SrpYlmz Deneyelim bebiş gelince. Sahibi olarak beni biliyor bizimki.Bazen yatağın içine giriyor kızdığımda ona bana bir bakışı var 🥹 dayanamıyorum sanki beni artık sevmiyorsun der gibi bakıyor bana uzaktan.
SrpYlmz Selbi777 Dimi bende bı iki günlüğüne eltimin cocuguna bakmıştım bebek oda kucağıma alıyorum ama onu almiyorum diye gözleri dolmuştu içim ezilmisti 🥹 yatağına üstten çarşaf ortuver . Zaten bebis gelince bi kaç ay sonra girip yanında yatar kesin çok tatlılar ya öyle görüyorum da 🥰☺️