Merakliana Kızlar ikinci gebelgm Ama ilkinde adetm 4 gün gectkten snra 1100 cıkmıstı. Suan adetime 1 gün var silik cıktı. Kan verdm 21 cıktı beta hcg. Cok az degil mi 😔 biliyorum iki günde bir iki katına cıkması lzm. Pazartesi tekrar kan verecegim ama böyle olup degeri yükselen sıkıntısız olan var mııı ❤️
asilsmom Merakliana benim adet olucagım gün yapmıstım 21 çıkmıştı hevesini kirmak istemem ama kimyasal gebelikti canim ben herkesle paylasmıstım bide hamileyim diye😒sana tavsiyem keseyi ve bebegi görmeden kimseyle paylaşma🙏🏽
Zuleyhakaan Merakliana benım ilk oğlumsa adet gunu 178 cıkmıştı ikinci de adetime bir gün kala 42 cıkmıştı. Bana sorarsan senınki de normal ama tabı ben ıkı gğnde bi kan verip değerımı kontrol ettirmiştim
Xxsevda Merakliana benim 1 hafta vardı 35 çıkmıştı şuanda 30 haftalık hamileyim Ama keseyi görmeden hamileyim deme kimseye ben ilkte yaşadım. Herkes duydu 1 hafta sonra kimyasal gebelik dendi ve düşük yaptım. İkinci de ise keseyi gördük eşimle birlikte kalp atışı oluştu öyle haber verdik. İnş hamilesin içini ferah tut
Merakliana asilsmom hayırlısı olsun olsun. Benm ztn azım pek sıkıdır. Cinsiyetini ögrenene kdr oğlumu kimseye söylemeniştm daha da söylemezdm de eşim dayanamadı 🙊 eşimin tarafı cok konusan gillerdende biraz 🙈
Melissnil ATC benim adetime 1 hafta kala çift çizgi cıktı beta değerim 35 di şuan 37 haftalık hamileyim. Betayı 2 günde 1 tekrar tekrar yaptır cnm hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Merakliana Nursemom90 biz aynıyız 😍inşallah benimde öyledir ❤️ Bebişin cinsiyeti ney acaba 🙃 Bir de afedersnz biz sadece bir hafta önce korunmadk. Yumurtlama hünüm dgl di acaba diyrm gec döllenme fln mı 🤷🏻♀️
asilsmom Merakliana regl olucagim gün kan vermistim o gün kahve rengi lekelenmem oldu gecesine regl oldum
Merakliana shtngstr maşallah siz tam tumurtlama gününde hamile kalmışsnz. Benmde ilk gebelgm öyleydi ❣️
Merakliana ATC 😍 Allah tamamına erdirsinn ya erkek candır. Kızda baska da. Erkek anneye bir düşkün ya içini eritiyo insanın 😍🤤
ATC Merakliana ayy inşaallah benim oglan da bana düşkün olur bundan sonra inşAllah kız olur diyorum eşim diyo inşAllah oda bana düşkün olur sana vermem😂
Merakliana GzdeSar ya cansın suan bozulan moralime cok iyi geldin 😍 eşime süpriz yaptm o kdr. Ona söylemesem gene bu kdr kafaya takmazdm 😔
Mayasey 4 gün kala 42 çıkmıştı şuan 18 haftalığım. Bu durum tamamen yumurtanın ne zaman döllendiği ile alakalı. Ben hergün idrar testine devam etmiştim. Bariz bir şekilde artış görülüyor zaten. 2 güne bir kan vermeye kalbim dayanmazdı 😁
Sseymaugurr Merakliana benimde oyledı adetıme ıkı gun kala sılık cıktı kan verdım 21 cıktı ıkı gun sonra 49 oldu :)
Merakliana Sseymaugurr aynı olmuşuz 😍 ya inşallah insan bi sevinince böle genede içine bir kurt düşüyor ❣️