Kujununannesi Ummuhnm o haftalarda benimde yoktu 35 gibi başladı maalesef çatlayacağı varsa çatlıyorsun eşim eczacı her duyup gördüğümüzü kullandık ama dediğim gibi maalesef sonuç hüsran 😂🤷♀️
Tlingler Kujununannesi vazgeçtim almıyorum sonrasında acaba düzeliyor mu onu merak ediyorum kalıcı değildir heralde egzersizle falan
Tugcebngl Tlingler ilk hamilelikte hiç çatlağım olmadı bu hamilelikte karnım çatladı malesef önüne fazla geçilemiyor genetik biraz vücutla alakalı kremler sadece daha az olmasını sağlıyor
Spgrr Tugcebngl benimde ilkinde olmadı bunda 32. Haftadan sonra oldu ama ince ince damar şeklindeler pürüzlü vs değiller sizinde öyle mi
Anneeadayi3 Tugcebngl yok valla kremler de fayda etmiyor azı çoğu yok ben hamile kaldığım ilk andan beri krem kullaniyordum vücut yağları vb ama asla önüne geçemedim kabullendim😂
Tugcebngl Spgrr benimde kırmızı baya çatlak yani sol taraf daha çok çatladı bacaklarımda belimde falan yok ama karnım çatladı malesef
Spgrr Tugcebngl Benim bu şekilde internette görsellere bakıyorum baya bildiğin yarıklar halinde çatlak o yüzden çatlak mı emin olamadım ama çatlak dedi burda ki arkadaslarda😏