-Buse35 irem4556 avrupa tıp karabağlar 600 tl özlem hanım Buca tıp 1215 tl aylin hanım ikisinden de çok memnunum 💫
Ao526- irem4556 Özel Tınaztepe hastanesi Doç. Dr’ Can Türkler. Kesinlikle ilgili alakalı ve müthiş bir doktor. Sigortamdan dolayı ücretini bilmiyorum ama doğumun 45 bin olduğunu biliyorum
Ilaydaozge21 irem4556 Egepol hastahanesi Dr.Cemil Kaymaz biz çok memnunuz tavsiye üzerine gittik. Muayene ücreti 1200 tl
Deebg Bebekveben -Buse35 Leylasezerleyla Ao526- -Buse35 Nurca1 Merhaba rapor konusunda nasıl bu doktorlar acaba yardımcı oluyorlar mı
Leylasezerleyla Bende Tınaztepe hastanesi Aylin Barbaros’a gidiyorum. İlk doğumunda kendisinde yapmıştım .2.gebeliğim yine aynı doktordayım.Muayene 1250 ,doğum ücreti 2 ay önce 35 di.Şuan bilmiyorum umarım değişmemiştir .
Bett35 Benim özel sağlık sigortam olduğu için medicana doktor mehtap zeynep kuşku takipliyim para ödemiyorum çok memnunum doktorumdan ama sigorta olmadığı zaman muayene ücreti 1700 tl gibi bir fiyat sanırım. Onun haricinde yakın çevrem de bir çok kişi karataş hastanesi aysel hanıma gitti baya memnunlardı doğum yaptı hepsi sorunsuz oranın muayne ücreti çok daha uygun bildiğim kadarıyla 600-800 arası..
Selma2809 Ata sağlık dr. pınar erkan ilk gebeliğimde de pınar hanıma gidiyordum şuan 2. Gebeliğim yine pınar hanıma gidiyorum çok memnunum muayene 1050 tl sanırım ama benim eşim askeri personel olduğu için 800 tl veriyorum doğum ücretini öğrenmedim henüz
Cenayyy Selma2809 askeri personellere indirim mi var acaba benim eşimde askeri personel izmirdeyim bende ve doğum fiyatını öğrenebildiniz mi
Nagihaden irem4556 Buca Şirinyer de tahir özgüder kesinlikle tavsiye ederim ilk gebelimde de ona gitmiştim şimdi de ona gidiyorum. Özel kliniği var 1000 lira muayene ücreti