Bulutsevdasi Kızlar doğumun erken belirtileri nedir ? Mesela kimisi ishal oldum diyor kimisi karnım aşağı indi diyor ? Sizdeki belirtisi ne olmuştu 😊 ve kaçıncı haftada yada kaç gün önce başladı ne kadar sonra geldi bebişler 💐
ttazeannee Bulutsevdasi Bende burda bekliyim çok merak ediyorum acaba insan anlıyor mu bir gün öncesinden falan doğuracağını
Seyma10 Bulutsevdasi ay evet ya çok az kaldı kendimi dinlemekten acaba doğum belirtisi mi demekten hal oldum 😂 doğum yapanlar yazsa krşke
Seyda08 Bulutsevdasi karnim düşmüş ama ben cok sonra fotograftan anlamistim. Bide kolum kanadim kalkmazdi son gunler. Doguma gitmeden bi guun oncesi kalkip bi guzel waffle falan yapmistim gayet keyfim yerindeydi. Sonra sabahina suyum gelmisti 😅
Oztrksadiye Ben 1 hafta önceden yalancı sancı çektim ishal oldum mide bulantısı yaşadım ve akıntım çok degişti sümüksü hale geldi
Bulutsevdasi Oztrksadiye ishal kaç gün sürdü acaba ya bende ishalim yalancı sancımda arttı bilemiyorum da 😊
Barbi_5555 Bende onu sormak istiyorum gerçekten bu ara aşırı çatı ağrısı var yuruyemicem nerdeyse acaba doğum yakın mı bilemiyorum da😂
Bguzeel Bulutsevdasi ben hiç bi belirti yaşamadım evvelinde. Gece sancılarım başladı sabahına nişanım geldi. Ogünü sancıyla geçirdikten sonra ertesi sabahta bebişim doğdu. Yani herşey bianda gelişti🤣
2prensesannesiiii Bulutsevdasi kasılma bebekte hareketsizlik tepki vermeme durumu oldu dürtünce meğer sıkışmış artık ve yatakta sağa sola dönerken ağrı saplandı bıçak saplar gibi 3 4 dk bi sancı oldu 37+4 te başladı 37+6 da doğurdum sezeryan ile vajinal doğum başlangıcı oldu fakat çatı darlığından sezeryan oldum🥰
Bulutsevdasi Haticeburak06 ya bende ishal oldum bugün yalancı sancılarım sıklaştı. 35 haftalık olduk. O yüzden merak ettim ben yarın çantamdaki eksikleri tamamlayayım en iyisi 😊
Yaprakdokumuseverr Bulutsevdasi Ben 36+4 üm bugünden beri kafası çıkıcak nerdeyse öyle bastırıyo ve çok sık toplanıyo hiç bu kadar olmamıştı. Beklemedeyim 😁
Yaprakdokumuseverr Bulutsevdasi en son salı günü gittim bikaç tane vardı ama o zaman böyle toplanmıyodu bidaha randevum haftaya cuma eğer doğurmazsam 😀