Reina Nergizgokce granola, yoğurt, bal ve kırmızı meyveler çok güzel oluyor. Sıcak bir şeyler istersem sıcak yulaf lapası yapıyorum. Muzlu ve bitterli. Güzel gidiyor:)
aysima41 Nergizgokce son 1 haftadır ne yesem diye düşünmekten o kadar yoruldum ki. 39+3 üm gece yatarken açım, sabah açlıktan uyanıyorum, yemek yiyorum yine açım, açım da açıımmm doymuyorum sankiii
Merve1414 Nergizgokce genelde meyve ve kuru yemis yiyorum ama 12 gibi kendime tost yapmıştım cocukalr hasta olunca acile gittik eve 3.30 da geldim simdi yiyemedigim tostumu yiyorum
metemom_ Nergizgokce bende akşam yemeği yetiyordu ama 25. Haftaya girdikten sonra aşırı acıkmaya başladım şimdiye kadar 2 kilo aldım diye seviniyordum artık 10 kilo birden alsam şaşırmam 😂
ZeynepDuru17 Nergizgokce gece yemek yemeyin derim rahatsız eder ve mideniz öyle devam eder ağrır bulantı yapar yanma yapar
Aerithma Nergizgokce kuruyemiş yiyorum genelde ya da süt içiyorum. Başka bir şey midemi mahvediyor. 🥺
Momofelisa Nergizgokce karpuz yiyorum ben canım soğuk ferahlatıyor hemde açlığı güzel bastırıyor. Mide yanması hazımsızlıkta yapmıyor