Nergizgokce Kızlar gece acikiyorum ben ya sizdede oluyormu ? Rahatsiz etmeyecek ne yiyorsunuz gece şuan midem kaziniyor.. ne yesem bilemedimm fikiiir vericek varmıı
eceyc314 Nergizgokce salatalık yanınada yarım yağlı süzme peynir😊 bazende 7-8 tane çiğ badem yiyorum.
Nergizgokce metemom_ ayy nolcak boyle benimde bu ara böyle 30+4 olduk gece daha cok acikmaya başladım sanki son bi kac gundur 7 den sonra bisi yemiyodum normalde 🥹
Nergizgokce GirlOnline dolaptan cikariyorum ya yogurduda bogazlarimi sisirir diyede korkuyorum ayy ayy zor valla herseyi düşünmek zorundayiz ilac kullanmamak icin
Aytlkya Evet en çok yatmadan bişeyler yemek istiyorum meyve kuruyemiş salatalık yoğurt elma vs yiyorum
Anne2509 Nergizgokce ben midemi rahatsız da etse her şeyi yiyorum da ndjdkd mideye dokunmayanlardan salatalık iyi bi atıştırmalık oluyo kalorisi de yüksek değil bazen tuzlayıp yiyorum bazen tuz çok yemiyim diye yoğurda banıp yiyorum ndjfkcka
eceyc314 Nergizgokce benim gebelik şekerim olduğu için meyve yiyemiyorum bu saatlerde, peynir salatalığa izin var😅 afiyet olsun😊
Ezgikurt Nergizgokce ya 1 tane elma yada bi kase yogurt hem kolay uykuya geciş sagliyo sut yogurt ayran bende 😇
metemom_ Nergizgokce bende akşam yemeği yetiyordu ama 25. Haftaya girdikten sonra aşırı acıkmaya başladım şimdiye kadar 2 kilo aldım diye seviniyordum artık 10 kilo birden alsam şaşırmam 😂