theselin1207 Siz hamileliğinizde doğurganlık döneminize mi denk getirdiniz yoksa yoksa regl vaktine yakın bi vakitte de bu mümkün müdür?
basakc36 theselin1207 Merhaba uygulamadan takip ediyordum yumurtlama dönemi gebe kalma olasılığı yüksek bir günümde denedik oldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Oyku60 theselin1207 yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım diğer türlü malesef olmuyor ben ovilasyon testi kullandım bunun için
lidyamom theselin1207 Evet canım 4 ay denedim ovülasyon testi almıştım internetten onu denedim yakaladım günü, tek gün olarak strese girme bu arada tam ovülasyon gününden 3gün öncesi ve 3gün sonrası içinde olursa da tutma ihtimali çok yüksek diyorlar
Melonka54 Evet adet oldugun günden sayarak 12 ile 14. Günler arası özellikle degerlendirmen gerek sabah uyanınca olan saat de olasılık daha yüksek oluyormuş diyebilirim
Anne- basakc36 bende onu kullanıyorum fakat reglim son aylarda aşırı düzensiz. Regl tarihimi girdiğim için otomatik olarak yumurtlama gününü doğru hesaplıyor mudur acaba🫤 Teşekkür ederim bu arada cevabınız için 😇
basakc36 Anne- Rica ederim 😇Yani benimde bir iki gün erken geç regl olabiliyordu gününü girdiğimde otomatik düzenliyor diye biliyorum
Oyku60 Telefondaki uygulamalara güvenmeyin lütfen her kadın in her ay yumurtlama günü farklıdır bazi aylarda yumurtlama bile olmayabiliyor o yüzden ovilasyon testi kesinlikle oneririm