Nslhnfdn Gulay01 15 gun once yaptim ben. Bi kac saat salak gibi oluyorsunuz. Birseyler yemeye bslayincs daha rahat oluyorsunuz
Selimunl Gulay01 3 sene önce yaptım nasipse 3,5 ay sonra tekrar yapacağım narkozun etkisinden çıkmak 1-2 saati bulabiliyo kişiden kisiye değişiyo. Sıvı bol bol tüketmek gerekiyo birde yürüyüş
Malatya44 Gulay01 bence genel anestezi yapma canım. O sontayı takmaları bile acı veriyor. Hem belden aşağı uyuştur bebişini görürsün. Neden genel düşünüyorsun ki cnm
nancy Gulay01 ben de genel anestezi düşünüyorum ikiz bebek bekliyorum ameliyathane beni gerer panik yapıp daha kötü olurum diye korkuyorum
Gulay01 Nslhnfdn çıktıgınızda agrı oldumu kimisi kum torbası koyuyorlar diyor kimisi dikişe bastırıyorlar diyor sizede yapıldımı. Birde sondayı uyanıkkenmi takıyorlar acaba
Derin_34 Gulay01 en çok merak ettiğim soruların hepsi. Sonda kısmını doktoruma sordum ben beni bayıltınca takın dedim tamam o gün hatırlat tekrar dedi diğerlerini bilmiyorum sormakta fayda var
Nslhnfdn Gulay01 kum torbasi koymadlar kan bosalsn dye cok az bastrdilar. Sonda dunyanin en koly seyi ciktiktan sonra lavaboya cikarken ilk gun biraz yanma oluyor sadece. Ben sezeryana girerken taktilar
Gulay01 Derin_34 bebege narkoz az gitsin diye o işlemi önceden yaptıklarını duymustum ama bende zaten asırı stres var ameliyathaneyi görünce kalpten giderim heralde ondan çok merak ediyorum
Burcu91 Bnde genel istedim korktum belden yaprtmaya agrida oluomus sonradan bide hissediyomussun belden yapilinca bastrdiklarini aldiklarini aletleri ama aci duymuyomussun onda tirstim ben
Gulay01 Malatya44 ben cok evhamlıyım ameliyathanede yatım uyusturulup kesiyoruz dediklerinde zaten duramam bayılırm stresden enazndan genel olırsa uyurum dedim
Malatya44 nancy belden aşağı uyuşunca takıyorlar o zaman hissetmiyo insan. Genelde öyle değil. Ameliyathaneye gitmeden 5dk öncesinde takıyorlar ve hissediyorsun acıyı..
Derin_34 Malatya44 doktoruma söyledim ben tm seninkini uyuşturunca takarız dedi bana ama belkide farklılık gösterebilir hastaneden hastameye
baykuskiz Arkadaşım oldu 2 ay once ilk doğumu spinaldi pişman oldgunu söyledi ağrıyla uyanmis ve baya ağır gelmis dediğine göre.
Malatya44 Derin_34 orasını inan bilmiyorum. Ben araştırmada olmuştum baya canım yanmıştı hiç uyuşturmadılar. İnşallah seninkini uyuştururlar
Yogurtlupilav Gulay01 ben olmadım ama yakın zamanda arkadaşım ikizlerini genel anestezi ile kucağına aldı. Evet ilk 1-2 saat sersemlik oldu ama kolayca geçti sonrasında. Çocuğunuzu görüp heyecanına kapılınca o sersemlik çabuk geçiyor 😊
KrlMlkSelmn Spinal değil de epidural iyi diyorlar 10günüm var sayaca göre ama doğumu hiç düşünmüyorum Korkuyormuyum evet deli gibi korkmayanıda takdir ediyorum açıkcası Panik atakta var bende ama yinede genel anestezi yapmak istemiyorum açıkcası öoçuğu görmek istiyorum Uyanamamaktanda korkuyorum ay anne olmanın en ince çizgisi doğum 😔