Hande Zarife hayırlı olsun cnm allh sağ Salim kucağına almayı nasip etsin kaç haftalık cinsiyeti bellimi 😊😊
Zarife Sagolasin hepimize hayrli olsun 😉) 17 haftaligiz evet belli oglum olcakmis 🙈🙈 Senin ne kadarlik
Hande Zarife 19 haftalık cnm Dr benimde oğlumun olacağını söyledi hakkımızda hayırlısı olur inşallh 🙏😍
Patito__ Merhaba arkadaslar bnm bebegm br hafta onden gdioms bu sekilde olan olduku birde kalp atisini ne zaman duydunuz ?
susu32 Selam bende tüp bebekle hamleyim Patito__ 6.haftada duyduk kalp atışını... Şuan 11 haftalık olduk
Patito__ Hande bn 5+5/6+0 arasi gittim ultrasonda deisio surekli nedense gozukmedi bile alttn ultrasonla
Hande Patito__ cnm ben 5 haftalıktı gittim haftaya kadar dua et dedi 6 haftalıkken atmazsa alırım dedi çok şükür 6 haftalıkken gittim duyduk hatta bana Dr dedi duaların kabul olmuş gibisine espri yaptı güldü 😀çok şükür bugünümüze
Bvbkcans Patito__ kesede yolk sac göründüyse gebelik sağlıklıdır diye okumuştum aynı durumu bende yaşadım çünkü 5+1de sadece yolk sac görüntü 6+1 de bebeği gördük beslenmene dikkat et ilaçlarını düzenli kullan canım allahın izniyle görürsün bebeğinide
Patito__ Hande bna br dr olumsuz gdior kese buyumesi yavas unudunubkes dedi baska drye gttim suan bnu solemk icin erken haftaya gel suan nrmal dedi oyuzdn endiselym yksa beklicmde sakin sakin 🙂 hayrlisi artk insallah bu 3. Denemem
susu32 Patito__ Patito__ Amin canım... Germe kendini.Bol bol dua et.Sağlıkla hayırla inşallah bebeklerimizi bağışlasın bize