mel19 Alerjik rinitten dolayı zaten kötüyüm şimdi de burun tıkanıklığı yaşıyorum.Hamilelikte bunu yaşayan var mı
Eminexxx mel19 bende de var 2 aylıkken başladı ara ara akıyor bazen de tıkanıyor doktor bazılarının geçici olduğunu bazılarının da doğuma kadar olduğunu söyledi
Nazd1 mel19 ilk 5 ay sürekli burnum tıkalıydı malesef oluyor doktoruna danış serum veriyor tuzlu su onu nasıl kullanacağını eczane anlatıyor ilaç kullanamadığımız için tek çözümü o oluyor 🤦🏼♀️
SrpYlmz mel19 En basindan beri yaşıyorum ve asla çözüm bulamadım hamile nezlesi diye geçiyormuş nette okumustum bendede normalde alerji var birde tıkalı burun kuru ağız öyle 24+3 üm hala ayni
SrpYlmz Nazd1 işe yaramis miydi ? Ben bu burun işini sormadım ama doktorum herhangi bi rahatsızlığın için bile ilaç krem vs verme taraftarı değil öyle biseyim olunca surunuyorum
Nazd1 SrpYlmz yani en doğalı o oda nefessiz kaldığımızda yaşam çok zor olduğu için mecburen veriyolar gün içinde öyle ya da böyle insan dayanıyorda gece uykularım haram olmuştu sabaha kadar oturduğumj biliyorum o serumu alana kadar birazda olsa işe yarıyor tabi